+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Koetsiershuis Paarlo, Roerdal

Midden-Limburg (Nederland)
4
5
3
410
deel dit

Koetsiershuis Paarlo is landelijk gelegen op een rustig en zeer bijzonder plekje in Midden-Limburg. Het ligt op het landgoed ‘Klein Paarlo’. Vanuit de omheinde tuin heeft u een mooi uitzicht over de weilanden van het landgoed. Het Koetsiershuis beschikt over een houtkachel en drie slaapkamers en overdekt terras. Het is een heerlijk plekje met voldoende privacy, rust en ruimte én met het nodige comfort.

 

St. Odiliënberg ligt in de regio Midden-Limburg vlakbij Roermond en Sittard. Het gebied is niet zo bekend bij de toerist dus daarom redelijk rustig.
In de nabije omgeving kunt u deze rust opzoeken in o.a. het Nationale Park De Meinweg. Dit gebied heeft een voor Nederland uniek terrassenlandschap waar ook uw hond welkom is.Tegenover het bezoekerscentrum in het deelgebied de Zandbergen mag uw hond los lopen.
In de rest van het nationaal park mag uw hond mee, mits aangelijnd. Dit ter voorkoming van verstoring van wilde dieren waarvan het wilde zwijn, dat hier veelvuldig voorkomt. In het bezoekerscentrum mag uw hond niet mee naar binnen. Buiten onder de afkapping bij de ingang zijn enkele aanlijnpunten voor uw hond. Klik hier voor meer informatie over het Nationale Park de MeinwegDe Maasplassen bij Roermond zorgen ook voor de nodige verkoeling in de zomermaanden. Gaat u liever shoppen, dan is het bekende Designer Outlet centrum in Roermond ook een bezoekje waard en alle dagen van de week geopend (uw hond is hier aangelijnd toegestaan).

Het Koetsiershuis Paarlo is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
Entree met de hal en toiletruimte. De ruime woonkamer is voorzien van een gezellige houtkachel (hout in beperkte mate aanwezig, rest zelf meenemen). In de woonkamer staat een grote eettafel en comfortabel meubilair. Tot uw beschikking is er een tv, dvd-cd installatie en gratis WiFi!
De keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, elektrisch fornuis, keukengerei en koffiezet apparaat en een Senseo. De bijkeuken is voorzien van een vrieskast (handig als u vers vlees voor uw hond wilt meenemen) en hier staat ook de wasmachine.

Op de begane grond is een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche, bad en wastafel. De gehele oppervlakte van de begane grond inclusief de badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Voor de gasten die moeilijk ter been zijn of voor een ouder echtpaar is het ideaal om hier te verblijven omdat zij alle verblijfsgemakken op de begane grond aantreffen zoals de keuken, de badkamer, woonkamer en 2-persoonsslaapkamer.

1e verdieping:
Hier liggen de overige twee slaapkamers waarvan een 2-persoonsslaapkamer en een 1-persoonsslaapkamer. Er is een kleine overloop met twee stoeltjes en een boekenkast. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een douche en wastafel.

Buiten:
Het terras is recentelijk voorzien van een zonwering/overkapping zodat ook bij regen maar toch een aangename buitentemperatuur lekker buiten gegeten kan worden. Verder is de tuin volledig omheind met nog een stukje weiland erbij dat ook is omheind. Kortom een ideale plek als u honden wilt meenemen. (maximaal 3, meer in overleg).

Faciliteiten:

Het Koetsiershuis heeft een eigen entree, omheinde tuin met boomgaard en een omheinde speelweide voor de honden.
Een schuur zorgt voor het veilig plaatsen van eventueel een meegebrachte fiets en/of motor.
Er is gratis parkeergelegenheid op het landgoed.

De omgeving leent zich goed voor het ondernemen van mooie wandelingen en fietstochten. De wandelpaden beginnen op en rondom het landgoed. Het Nationale Park De Mijnweg ligt kortbij.

Paardenstalling:
Er is mogelijkheid tot weidegang en stalling van een eventueel meegebracht eigen paard. Er is een mooie ruiterroute beschikbaar in de omgeving van Klein Paarlo.

Honden:
De speelweide voor de hond is omheind. Evenals de tuin. Ideaal voor de hondenliefhebber, uw hond hoeft u dan ook niet de hele tijd in de gaten te houden en banjert lekker door de omheinde tuin/weide.
De eigenaar (= rentmeester)  van de vakantiewoning  woont ook op het terrein en hebben een hond die sociaal is naar mens en dier (Labrador).

Mindervaliden:
Deze vakantiewoning is uitermate geschikt voor mindervaliden of een ouder echtpaar. 

Kenmerken Koetsiershuis Paarlo (regio Roermond).

  • 3 honden toegestaan, meerdere honden op aanvraag
  • Fiets en wandelpaden starten voor de vakantiedeur
  • Omheind terrein met groot terras
  • Vlakbij Nationaal Park de Mijnweg
  • Vrijstaande woning
  • Verblijf op een landgoed

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren? Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

De prijzen genoemd in de prijslijst zijn een indicatie.
Vraag voordat uw definitief wilt reserveren de actuele prijs bij ons na (de prijs kan in sommige periodes lager of hoger liggen dan vermeldt).

Dit vakantiehuis is zeer populair bij de hondenbezitter, op tijd boeken is een aanrader! Boek alvast voor 2018!