+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2017!

Le Petit Gite Ardennais, Vielsalm

Uw logeeradres is gelegen in het kleine dorp Fraiture aan een doodlopend weggetje dat grenst aan het prachtige natuurgebied van Baraque Fraiture en Vielsalm in het hart van de Belgische Ardennen. Le Petit Gite is een knus, Ardeens vakantiehuisje met een eigen entree en privacy. Via het tuinhek heb je toegang tot 2 terrasjes en een gezamenlijke omheinde tuin rondom het huis met uitzicht op het landschap en in de winter op de langlaufloipes en skipiste van Le Baraque de Fraiture. Het is een perfect vakantiehuisje voor 2 personen met 2 honden voor een prettig verblijf in de Belgische Ardennen.

Bekijk

Vakantieappartement Wellness, Landgraaf

Genieten & Ontspannen staat hier absoluut geschreven met een Hoofdletter. Dit vakantieparadijsje vol met Wellness faciliteiten zult u niet snel vergeten. U heeft de beschikking over onder meer een Turks stoombad, zonnebank, jacuzzi, dompelton en binnen- buitensauna. En.. heel bijzonder voor een wellness locatie, uw honden mogen met u mee en krijgen alle ruimte inclusief een omheinde tuin en gebruik van hondenren. Vakantieappartement Wellness Landgraaf heeft een Zoover Award Winner Gold (2015) gewonnen met een score van 9,8! 
(Bij de prijslijst kunt u zien wat nog beschikbaar is in 2017).

Bekijk

Vakantieappartement English Cottage, Klimmen

Vakantieappartement English Cottage is een lux, comfortabel en sfeervol gastenverblijf, ingericht in Engelse landstijl. (65m2). Het is gesitueerd op het privé domein van een mooi Herenhuis. De English cottage is landelijk gelegen in Zuid-Limburg en is met name geschikt voor de rustzoeker die luxe waardeert. Het is dan ook niet voor niets dat het TV programma RTL4 Weekendtrip (afl.2 2014) deze Cottage heeft gewaardeerd als een heel leuk vakantie adresje in Zuid-Limburg! U slaapt er in heerlijke bedden en er heerst rust en privacy.

Bekijk