+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie-studio Elkenraderhof, Gulpen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
2
1
450
deel dit

Deze studio (35m2) ligt op de eerste étage, boven de vroegere wagenberging, ook wel de remise genoemd van een woonboerderij. Omringd door een grote omheinde tuin met formidabel uitzicht op het Zuid-Limburgse Heuvelland. In de verte ziet u tegen de heuvels de wijngaarden liggen. U zult hier zeker genieten van deze rustige plek waar u uw dagelijkse beslommeringen even kunt vergeten.

Gulpen ligt ten zuid-oosten van Maastricht en Valkenburg aan de Geul aan de Gulp een bijriviertje van de Geul.  Het gehuchtje Elkenrade (30 huizen), behoort tot de Gemeente Gulpen.

Het centrum van Gulpen is dankzij een grondige renovatie een aantal jaren geleden toeristisch nog aantrekkelijker geworden.
U vind er vele gezellige terrasjes, bourgondische eetgelegenheden op het dorpspleintje. De prachtige natuur langs de Geul kent vele zeldzame diersoorten zoals de ijsvogel en het kwikstaartje en de aalscholvers. Ook de korenwolf, een kleurrijke wilde hamster die zijn naam dankt aan het hamsteren van voedsel (koren) treft u in deze streek aan. De korenwolf behoort tot de beschermde diersoorten in Zuid-Limburg en komt in Nederland alleen in Limburg voor.
Landelijk bekend is de Gulpener Bierbrouwerij, geworteld in de lokale samenleving en het landschap. Deze brouwerij is sinds 1825 gevestigd in Gulpen en staat sindsdien centraal in de gemeenschap. De VVV organiseert regelmatig excursies door de Gulpener Bierbrouwerij.

Uw boodschappen halen en winkelen kunt u het beste in Wylre (2 km) en Gulpen (5 km), Heerlen (10 km) en Maastricht (20 km). Ook de Euregio Maas-Rijn ligt binnen kort bereik zoals Aken (15 km) en Luik (40 km).

De 2 persoons vakantie-studio is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
via de voordeur (van de eigenaar) loopt u door de remise naar een houten trap. Deze trap is het entree naar de studio, die zich op de eerste verdieping bevindt.

1e verdieping: 
Kleine overloop met de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Het woongedeelte van de studio ligt aan de voorzijde met uitzicht op het boerenerf. De studio bestaat uit een ruime woonkamer met een zithoek, tv, eethoek met tafel en stoelen, kitchenette met thee-koffiezetvoorziening zoals Senseo en snelfilterkoffieapparaat, Nespresso, koelkast met vriesvakje, 4 pits gasfornuis, magnetron, keukenbestek, pannen en servies. In het midden van de ruimte staat het 2-persoonsbed (twee 1-persoons boxspringbedden tegen elkaar aangeschoven).

Buiten:
Uniek aan deze accommodatie is het gebruik van de zeer grote tuin (2600m2) met fruitbomen. In de tuin staan enkele houten zitjes. Bij goed weer kunt u uw ontbijt mee naar buiten nemen en in de avonduren genieten van een goed glas wijn terwijl uw hond(en) binnen de omheinde tuin kan rondbanjeren. Vanuit de tuin heeft u een formidabel uitzicht over het beroemde Limburgse Heuvelland. De eigenaar heeft een aantal huiskippetjes rondlopen. Graag even opletten dat uw hond hier niet achteraan gaat hollen.

 

Faciliteiten:
Gratis
beschikking over WIFI internet. Tv met satellietontvangst, DVD- CD speler en radio. Vrij gebruik van de wasmachine. BBQ en houtskool beschikbaar.

Let op: het is handig als uw  hond(en) zelfstandig de binnentrap op/af kan lopen. Een kleinere hond kunt u eventueel de trap op/af dragen. Dit appartement is niet geschikt voor(oudere) honden en mensen die slecht ter been zijn!

Parkeren:
is mogelijk  op het eigen terrein van de boerderij. Er is een binnenstalling voor uw meegebrachte fietsen.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren? Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

Richtprijzen 2017 en 2018:

Per week: € 450,00
Gedurende de schoolvakanties en feestdagen alleen per week verhuur mogelijk met een verblijf van zaterdag tot zaterdag.

Vanaf 2 nachten, per nacht: € 75,00

Inclusief:
eindschoonmaak, bed- badlinnen, keukendoeken, stookkosten, electra, gas en water, WiFi, parkeren.
Honden verblijven gratis! Bij voorkeur kleinere honden die je kunt optillen i.v.m. de trap naar het appartement.

Exclusief:
toeristenbelasting: € 1,35 p.p.p.n.
Borgsom ter plaatse cash te voldoen: € 50,00

Ontbijt is ook mogelijk – dit kunt u ter plaatse met de eigenaar regelen en een avond van te voren aan hem doorgeven.
Ontbijt: € 7,50 per persoon, per ontbijt.

 • Entree

  Entree

 • De boerderijwoning

  De boerderijwoning

 • woonkamer studio met twee persoons bed.

  woonkamer studio met twee persoons bed.

 • eethoek met keukenblokje.

  eethoek met keukenblokje.

 • Badkamer met douche

  Badkamer met douche

 • de tuin met houten tuinstel

  de tuin met houten tuinstel

 • De boomgaard in de tuin.

  De boomgaard in de tuin.

 • Huiskippetje

  Huiskippetje

 • Luchtfoto Elkenrade

  Luchtfoto Elkenrade

 • Vanuit de lucht.

  Vanuit de lucht.

 • Uitzicht bij Gulpen, beschermd landschapsgezicht

  Uitzicht bij Gulpen, beschermd landschapsgezicht

 • Het Limburgse Heuvelland.

  Het Limburgse Heuvelland.

 • Schitterend uitzicht vanaf de tuin.

  Schitterend uitzicht vanaf de tuin.

 • Uitzicht.

  Uitzicht.

 • Formidabel uitzicht vanuit de tuin.

  Formidabel uitzicht vanuit de tuin.

 • pergola

  pergola

 • via de remise naar het appartement op de eerste verdieping.

  via de remise naar het appartement op de eerste verdieping.