+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantieappartement de Koeienstal, Epen

Zuid-Limburg (Nederland)
3
6
3
330
deel dit

Vakantieappartement de Koeienstal is gelegen op het terrein van Herberg de Smidse in Epen (Zuid-Limburg). Met zijn prachtige ligging midden in het uitgestrekte wandelgebied van Epen en omgeving zult u hier genieten van een mooi verblijf. De woning heeft een terras met uitzicht. Aan de overkant van de weg is een groot veld/weiland waar uw hond naar hartenlust kan rennen en vanuit dit veld liggen de wandelpaden aan uw voeten en die van uw viervoeter.

Epen, (betekent, ‘nederzetting bij de rivier’) ligt ten zuiden van Wittem in Zuid-Limburg. Onder de gemeente Epen vallen ook de buurtschappen Diependal, Eperheide, Kuttingen, Plaat, Terpoorteren en Terziet.

Epen en omgeving is het mooiste wandelgebied dat u zich kunt wensen in Zuid-Limburg. En dat op nog geen dagreis afstand van uw huis! Alleen al rond het dorp Epen start 150 km aan wandelpaden. Deze voeren u door weilanden, holle wegen, door bossen, gehuchten en dorpjes, maar ook komt u langs prachtige dalen en over de heuveltoppen met panoramische uitzichten. Steden als Maastricht, Aken en Luik, zijn met de auto binnen handbereik.

Het vakantieappartement De Koeienstal is als volgt ingedeeld. 

Begane grond:
Via een eigen voordeur kom je in de hal met toegang tot het toilet, de badkamer met douche en wastafel en een 2-persoonsslaapkamer. Het woongedeelte is ruim met de open-keuken voorzien van een koelkast, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, 4 pits gasfornuis en magnetron, keukengerei, potten en pannen en bestek. Vanuit de woonkamer is toegang tot het terras aan de voorzijde. De woonkamer is nog voorzien van een authentiek plafond, apart bewaard detail van deze voormalige Koeienstal. Er staat een TV in de woonkamer.

1e verdieping:
Hier zijn de overige twee slaapkamers met iedere kamer twee 1-persoonsbedden.

Buiten:
In de zomermaanden staat er op het privé terrasje tuinmeubilair. Het terras is niet omheind, is gelegen op het zuiden en kijkt uit over de heuvels en velden van het Geuldal en de Geul.

Parkeren: 
Op de parkeerplaats van Herberg de Smidse (gratis).

 

Faciliteiten:
Bed-bad-keukenlinnen is inclusief en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.
Gratis WiFi.

Horeca:
U kunt gebruik maken van de Eetkamer (restaurant) van Herberg de Smidse en ook bestaat er de mogelijkheid tot het reserveren van een ontbijt (€ 12,00 p.p.) of een half-pension arrangement (€ 34,00 p.p.p.dag). Dit kunt u ter plaatse nog beslissen en regelen.

Mocht u interesse hebben in vergelijkbare vakantiewoningen ook voor 6 personen op hetzelfde terrein van Herberg de Smidse, klik dan op de volgende link:

Speltveld met terras/groot balkon (6-8 personen)
De Hoeskamer met omheinde tuin ( 6-8 personen)

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.