+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Appartementen Hof van Aken, regio Luik

Belgische Voerstreek (België)
3
12
-
260
deel dit

De Hof van Aken, of zoals de Franstalige Belgen het noemen, Cour d’Aix is een voormalig gerechtshof uit 1745 in het Land van Herve. Met veel respect voor de historische waarde zijn in het origineel gehouden pand, vakantieappartementen gebouwd voor 2 tot 8 personen. Sommigen hebben een verbindingsdeur met het aangrenzende appartement. Zo kunnen grotere appartementen worden gecreëerd met toch ieder zijn eigen privacy. Hof van Aken is gelegen in het Belgische dorpje Richelle, ongeveer 15 km van de bourgondische stad Maastricht verwijderd en een paar kilometer van de Belgische plaatsen Luik en Visé. Het is een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige wandel- en tourroutes door de Belgische Voerstreek en de Ardennen. En uw hond gaat fijn mee!

Richelle ligt op een hoogte aan de rechteroever van de rivier de Maas en tussen de steden Luik en Visé. In de ‘achtertuin’ van Richelle ligt de streek Het Land van Herve. Een mooie streek (450 km²) die grenst aan de Belgische Voerstreek, in het oosten aan de Belgische Eifel en in het Zuiden aan de Belgische Ardennen. Het is de ‘sprinkplank’ om verder België te gaan verkennen met zoveel prachtig natuurgebied om uw heen.
Het stadje Visé, op 2 km van Richelle verwijderd heeft een uitgebreid winkelcentrum, supermarkt, bakkers en slagers en restaurants van goede kwaliteit. Het dorpje Richelle heeft verder geen winkels en levensmiddelenzaken en ligt op de weg van de autosnelweg E25 van Maastricht naar Luik.

De appartementen zijn als volgt ingedeeld.

Elk appartement heeft een andere indeling en is verschillend van grootte,  maar het leefcomfort is gelijkwaardig. Sommige appartementen hebben een verbindingsdeur en kunnen zo gemakkelijk worden gecombineerd voor een groter gezelschap, waarbij ieder toch zijn eigen privacy behoudt.

Begane grond:
Ieder appartement heeft een eigen ingang en beschikt over een woonkamer met open keuken, badkamer met douche en per twee personen een slaapkamer. Dus de grootte van uw gezelschap is bepalend voor het aantal slaapkamers en de ligging van het appartement rondom de court. De grotere appartementen (vanaf 8 personen), beschikken over twee badkamers met douche. Elk appartement beschikt over een buitenzitje met tuinmeubels. De keuken beschikt over de basis keuken benodigdheden, er staat een koelkast, elektrisch fornuis, een magnetron en een vaatwasser vanaf een appartement voor 4 personen. De woonkamer heeft een ruime zithoek met kabel-tv, cd-dvd-speler en radio. De meeste appartementen hebben een bekabelde internet aansluiting. Daarnaast is er een WiFi-netwerk beschikbaar.

1e verdieping:
Afhankelijk van het gekozen appartement liggen de slaapkamers op de eerste verdieping. Op alle slaapkamers staan 1-persoonsbedden, wel of niet tegen elkaar aan geschoven. Dekens, dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Er zijn geen stapelbedden.
U kunt ervoor kiezen om uw bedlinnen, handdoeken-, thee-keukendoeken zelf mee te nemen of te huren (opgeven bij boeking en zie prijslijst).

Faciliteiten:
Er staan barbecues en deze zijn voor algemeen gebruik. Wel zelf houtskook ed. meenemen.
Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje. Verder staat er een badmintontafel en is er een tafeltennisruimte.
U kunt ook gebruik maken van een wasmachine tegen betaling. Kinderstoel en bedje zijn op aanvraag te reserveren.

Een bushalte is gelegen op 300 m. Het is raadzaam om met eigen vervoer naar deze accommodatie te reizen. In de nabije omgeving zijn geen winkels en levensmiddelenzaken. Hiervoor kunt u het beste naar Visé, Luik of Maastricht. Er is wel in de buurt een fietsenverhuurcentrum die de fietsen komen brengen en ook weer ophalen.

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Kenmerken Hof van Aken:
• Gelegen vlakbij Luik en Maastricht
• Frans sfeertje
• verblijf met meerdere honden mogelijk

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantieappartement reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is het appartement beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden of de actueleprijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen