+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

B&B Aan de Kerk, Vijlen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
2
4
120
deel dit

B&B Aan de Kerk, gelegen in de dorpskern van Vijlen is ook een ontmoetingsplaats waar de bewoners uit de regio graag zijn te vinden voor een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai of voor een fris getapt Belgisch biertje van het vat. Wilt u er eens een paar dagen helemaal tussen uit knijpen en aangenaam logeren met Limburgse gastvrijheid? Dan raden wij u een verblijf in deze bijzondere hondvriendelijke B&B van harte aan! U kunt hier vertoeven op basis van een voordelig wandelarrangement.

Vijlen, (de naam stamt van het Latijnse ’villare, boerderij, landgoed) ligt ten noordwesten van de grensplaats Vaals in Zuid-Limburg en de gemeente is onderdeel van de Drielandengemeenten.

Vijlen is een bergdorp en bevind zich in Nederland op ‘eenzame hoogte’ op 280 m boven NAP, op de Vijlenerberg. Een verscholen natuurgebied, met mooie vergezichten, hellingbossen en rivierdalen, zoals het Geuldal. De meanderende riviertjes en beekjes hebben hele dalen uitgesleten en zorgen voor spectaculaire uitzichten. De kleine dorpen en gehuchten tussen de Limburgse dalen geven het gebied de sfeer alsof je je in het buitenland begeeft. De bossen, zoals het Vijlenerbos, hebben in de winter een sneeuwlaagje en heel uniek voor Nederland maar er kan op sommige plekken ook worden geskied. Kortom een bijzonder oord in een unieke omgeving van Nederland.

De kamers zijn als volgt ingedeeld:

Er zijn 4 B&B kamers waarvan twee kamers op de begane grond geschikt zijn voor een verblijf met hond(en). Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, tv met dvd-speler en gratis WiFi verbinding. De B&B kamers zijn verschillend van interieur en hebben een eigen thema/stijl en zijn geschikt voor 2 personen met maximaal 2 (kleine) honden.

Een verblijf in B&B aan de Kerk kunt u het beste én het voordeligste organiseren op basis van een Wandelarrangement.
U heeft hierbij de keuze uit:

3 daags- of 4 daags Vijlenerberg Kroegjesroute Wandelarrangement:

3 of 4 dagen wandelen dwars door het mooie Limburgse Heuvelland en genieten van alles wat dit gebied voor u in petto heeft. U komt op de mooiste plekjes en in de gezelligste kroegjes van Zuid Limburg met behulp van een Kroegjesroutekaart en een wandelboekje.
Dit heet ‘Bourgondisch wandelen’, speciaal voor de actieve wandelaar, die graag wat kilometers maakt maar ook op zijn tijd rust neemt voor een kop geurige koffie, een lunchmaaltijd met lokale gerechten en afsluit met een Limburgs biertje van de tap!

 Inclusief:

• Kroegjesroute wandelkaart (ontvangt u ter plaatse)
• Boekje Vijlenerberg Kroegjesroute (ontvangt u ter plaatse)
• 2 of 3 x een overnachting met een heerlijk ontbijt
• 2 of 3 x een driegangenmenu uit Daniel’s Wandelkaar

Midweek Arrangement (maandag tot vrijdag 5 dagen/4 nachten)

Inclusief:
ontbijt en een 2 persoonskamer met douche/toilet op de kamer (begane grond).

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u deze B&B reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open voor de wandelarrangementen de PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner).
Is de kamer/arrangement beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

Richtprijzen 2018:

Hotelkamer inclusief ontbijt maar zonder wandelarrangement (minimaal 2 nachten boeken):
N.b.: er kunnen andere overnachtingsprijzen van toepassing zijn tijdens regio evenementen en gedurende weekendverblijf.
1 persoonskamer € 55,00 per nacht (excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. en consumpties)
2 persoonskamer € 75,00 per nacht (excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. en consumpties)
Uiteraard behoort een 3-persoonskamer ook tot de mogelijkheid, neem hiervoor contact met ons op.

Uw hond(en) logeert gratis. De kamers zijn geschikt voor maximaal 1 hond of twee kleinere honden gezien de leefruimte van de B&B kamers.