+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Bungalow’s Simpelveld, Simpelveld

Zuid-Limburg (Nederland)
3
6
-
50
deel dit

In het ‘Stoomstadje Simpelveld’ vind u omringd door groen, ruimte en rust, dit eenvoudige maar keurig ingerichte Bungalowpark van 10 ha. groot. U kunt een keuze maken uit 4 bungalow typen met een capaciteit van 2 tot 6 personen en waar maximaal 3 honden welkom zijn. Een zeer hondvriendelijk vakantiepark dichtbij de Duits-Nederlanse grens maakt een vakantie samen met uw huisdier hier compleet.

Tip: En wist u dat dit park tijdens oud & nieuw vuurwerkvrij is? Dus boek op tijd uw bungalow voor de feestdagen.

Simpelveld ligt ten oosten van de stad Valkenburg aan de Geul. De buurtschapjes, Engwegen, Keutenberg (bekende berg bij de wielrenners) en Walem behoren ook tot de gemeente van Simpelveld. Door de ligging vlakbij de grens met Duitsland en België is deze omgeving ideaal voor grensoverschrijdende regio uitstapjes naar onder meer de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. Verder biedt de regio vele attracties met name voor kinderen, zoals zwemparadijs Mosaqua,  Gaia Zoo, Snowworld, Mondo Verde en Thermae 2000. Een ritje met de stoomtrein van de ZLSM ook wel het ‘Miljoenenlijntje’ genoemd is een beleving op zich zowel voor kinderen als volwassenen, de hond is overigens ook welkom in de trein. En verder is een dagje winkelen in de sfeervolle steden zoals Maastricht, Aken en Luik maar een half uurtje rijden van Simpelveld vandaan.

Het bungalowpark is als volgt ingedeeld:

Het beschikt over 165 compleet ingerichte bungalows. Alle bungalows zijn privé bezit en kunnen dus van inrichting en ligging verschillen.

Indeling begane grond:
Elke bungalow beschikt over een woonkamer met living met een eet- en zithoek. Sommigen met een open haard (bij boeking kunt u hier een voorkeur voor opgeven). Er zijn 2 tot 3 slaapkamers (afhankelijk van het type bungalow), een badkamer met douche en toilet. 

1e verdieping: alleen de bungalows van het type Delta en Alpha hebben een of meerdere slaapkamers op de 1e verdieping.

Typen Bungalows:

Bungalow Schakel (maximaal 4 personen)
40m² en geheel gelijkvloers en geschakeld. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Deze bungalow heeft geen extra berging.

Bungalow Castra (maximaal 4 personen)
46m² en geheel gelijkvloers en vrijstaand. Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met twee 1-persoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Dit type heeft een binnenberging en een bij-keukentje. Enkele Castra’s beschikken over een openhaard (graag bij boeking doorgeven indien gewenst). Nb: de slaapkamers zijn klein, dit is ten gunste van een groter woonruimte comfort.

Bungalow Alpha (maximaal 4-6 personen)
60m² en ligt geheel vrijstaand. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond, elk met twee 1-persoons bedden en een slaapkamer op een open boven-etage (vide), met twee 1-persoons bedden. Er is een van buiten te bereiken (fietsen)-berging.

Bungalow Delta (maximaal 4-6 personen)
70m² en ligt geheel vrijstaand. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond waarvan een met twee 1-persoons bedden en een met een stapelbed. Op de boven-etage is een derde slaapkamer met twee 1-persoons bedden. De meeste bungalows beschikken over een van buiten te bereiken (fietsen-)berging.

Buiten:
Alle typen bungalows hebben een terras op het zuiden gericht.

Hunneke Travel zorgt ervoor dat u een bungalow krijgt die aan de rand van het park ligt. Dit garandeert meer privacy en ook uw hond(en) heeft hier meer ruimte om op het grasveldje te spelen. Sommige van onze gasten nemen schapen-gaas mee waarmee ze het tuintje dat behoort bij de bungalow kunnen omheinen. Dit is toegestaan en op deze manier creëert u toch een afgesloten deel zodat u hond in een onbewaakt ogenblik niet kan weglopen. Uw hond dient op het bungalowpark altijd te zijn aangelijnd. Graag ‘kleine ongelukjes’ direkt opruimen met de daarvoor beschikbaar gestelde hondenpoep zakjes. De park toezichthouder kan u hierop aanspreken indien u deze niet bij u heeft!

Faciliteiten:
Er is voldoende parkeergelegenheid vlakbij uw bungalow. Ook is er een park winkeltje en een wasserette.
Gratis WiFi is beschikbaar bij de receptie waar 3 pc’s staan met internetverbinding. Met een voucher kunt u ook WiFi ontvangen in uw vakantiebungalow (een voucher is gratis). Het park beschikt over enkele speelveldjes voor kleine kinderen en een midgetgolf baan.
Nb.: er is géén zwembad op het bungalowpark maar u kunt wel gratis gebruik maken van het zwembad d’r Pool in Kerkrade (ongeveer 10 autominuten van het park) en u krijgt korting op het Subtropische Mosaqua in Gulpen én de Thermalen baden in Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul.

Vlakbij en op loopafstand is een fietsverhuur. Hier kunt u een fiets huren zoals een standaard fiets, mountainbike of zelfs een elektrische fiets (geen overdreven luxe overigens in het Zuid-Limburgse Heuvelland). Ook is er informatie te vinden over wandel- en fietsroutes en overige toeristische attracties in het naburige Natuurtransferium Poort Mergelland.

Horeca:
Het park beschikt over een restaurant (hond niet toegestaan) en een brasserie (hond wel toegestaan).

Extra:
Het is mogelijk om veelal uw dag van aankomst en vertrek zelf te bepalen. Ook hebben wij regelmatig prijsakties. Informeer hierna bij boeking.
(zie ook prijslijst).

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!

 • Bungalow Delta

  Bungalow Delta

 • Bungalow Alpha

  Bungalow Alpha

 • Bungalow Schakel

  Bungalow Schakel

 • Bungalow Castra

  Bungalow Castra

 • Voorbeeld van een interieur bungalow Schakel

  Voorbeeld van een interieur bungalow Schakel

 • Voorbeeld keuken zitkamer Schakel

  Voorbeeld keuken zitkamer Schakel