+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Cabane Le Petit Tambourin, Rumigny

Frankrijk (Overige Regio's)
2
2
1
45
deel dit

Logeren (op doorreis) in een vrijstaande trekkershut! Deze eenvoudige, maar smaakvol en comfortabel ingerichte cabane heeft alles wat u nodig heeft voor een verblijf in La Douce France. Gelegen op een mooi glooiend terrein waar ook een chambres d’hotes is gevestigd en een natuur-mini-camping. Heeft u niet veel noten op uw zang als u met vakantie gaat en houdt u van eenvoud en dicht bij de natuur?..dan is dit een unieke verblijfsmogelijkheid samen met uw hondjes!

De cabane ligt in het plaatsje Rumigny in de Franse stad Charleville-Mézières in de Champagne Ardenne (Frankrijk). Dichtstbijzijnde treinstation is Hirson en het ligt op ongeveer 3.5 uur rijden/375 km vanaf Utrecht. De streek valt onder de Thiérache gelegen in Noord Frankrijk. Het gebied is glooiend en in zeker opzicht lijkt het landschap op dat van Zuid-Limburg. Steden in de buurt die het bezoeken waard zijn: Charleville-Mézières, de mooie stad Reims met de kathedraal, Laon, Lille, Bouillon en het vestingstadje Rocroi.

De cabane Le Petit Tambourin bevindt zich op een beschutte plek aan de rand van het bos op een circa 70ha. groot terrein (omheind).
De cabane maakt onderdeel uit van Chambres d’Hotes Le Tambourin, Rumigny

Indeling en faciliteiten van de cabane:

de cabane beschikt over een twee persoonsbed, een gezellig zitje en een terrasje met vrij uitzicht over het natuur-mini-campingterrein. De cabane is voorzien van elektra en wat klein inventaris (glaswerk, broodplankje e.d.) en is inclusief bed-badlinnen. Er kan niet in worden gekookt en hiervoor zijn ook geen faciliteiten aanwezig.
Het sanitair (toilet en doucheruimte, en wasbak) bevinden zich in het tegenover gelegen sanitairgebouwtje.
Het ontbijt (inclusief de verblijfsprijs) wordt geserveerd in de eetkamer van de Chambres d’Hotes Le Tambourin. En indien gewenst kan er uiteraard ook in de avond aangeschoven worden voor de table d’hotes en wordt er een heerlijke Franse maaltijd voor u geserveerd. U heeft echter ook de keuze te gaan dineren bij één van de vele restaurantjes in de omgeving.

 

De cabane Le Petit Tambourin is te reserveren in de periode vanaf mei t/m 30 september 2018 en met de Oud&Nieuw periode (vuurwerkvrij). De overige periode van het jaar is de cabane inclusief de chambres d’hotes gesloten i.v.m. verblijf van de eigenaren in Nederland.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van een hondenoppasservice en er worden diversen creatieve workshops gehouden in de zomermaanden. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden.

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van een wasmachine en een droogtrommel tegen een kleine vergoeding.

De cabane is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15:00 uur en op de dag van vertrek verlaat u weer de cabane vóór 11:00 uur.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw cabane reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner).
Is de cabane beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

Prijs is inclusief: ontbijt, 2 huisdieren (max.) bed&badlinnen, eindschoonmaak en elektriciteitskosten. Minimaal 2 nachten boeken.

€ 115,00 per twee nachten (juli en augustus)
€ 90,00 per twee nachten (overige openingsmaanden (mei tot eind september)
losse nachtprijs: € 55,00 per nacht op basis van 2 personen inclusief ontbijt.

Prijs bij gebruik van een persoon € 10,00 korting per nacht.

 • De Cabane

  De Cabane

 • Overzicht van het terrein met de cabane, de B&B en camping faciliteiten gebouwtje

  Overzicht van het terrein met de cabane, de B&B en camping faciliteiten gebouwtje

 • zithoekje in de cabane

  zithoekje in de cabane

 • 2 persoonsbed in de cabane

  2 persoonsbed in de cabane

 • Het sanitairgebouwtje van de mini-camping

  Het sanitairgebouwtje van de mini-camping

 • afwas gelegenheid voor de mini-camping

  afwas gelegenheid voor de mini-camping

 • doucheruimte

  doucheruimte

 • gezellig toilet

  gezellig toilet