+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Camping Mareveld, Schimmert

Zuid-Limburg (Nederland)
2
6
-
179
deel dit

Deze camping is landelijk gelegen in Schimmert in het hartje van Zuid-Limburg. De camping is met 3 sterren geclassificeerd en beschikt over luxe houten chalets voor 4-6 personen en pipowagens voor 2 personen. De pipowagen is een romantische overnachtingsmogelijkheid, een soort hotelkamer op wielen met een gezellige houten veranda! De camping beschikt over een eetcafé, waar u terecht kunt voor allerlei heerlijke gerechten, zowel voor de lunch als voor het diner en eventueel een ontbijtje. het is een ongecompliceerd vakantieverblijf op een autovrije camping, geschikt voor kinderen én honden!

Schimmert behoort tot de gemeente Nuth in Zuid-Limburg. En ligt op ongeveer 5 km van Valkenburg aan de Geul, 12 km van Maastricht en 20 km tot Aken in Duitsland. Schimmert is bekend om zijn markante watertoren. Het is voor de verre omtrek een goed orientatiepunt. De grote hoogteverschillen maakten het bij de aanleg van de streekwaterleidingen in Zuid-Limburg mogelijk om de bouw van watertorens tot deze ene te beperken. Op de Nationale Monumenten Dag (ieder tweede weekend van september) is deze watertoren te bezichtigen. U heeft bovenin de toren een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland. De moeite van een bezoek zeker waard.

Indeling houten chalet:

De houten chalets bieden plaats aan 4 tot 6 personen. De chalets zijn voorzien van een volledig ingericht keukentje met vier pits gasfornuis, koelkast en koffiezetapparaat en waterkoker, een badkamer met toilet en douche, twee slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien met een 2-persoonsbed en een slaapkamer heeft een stapelbed. In de woonkamer staat de slaapbank (geschikt voor 2 personen). De chalets hebben een CV-installatie en zijn dus wintervast. De chalets staan verdeeld over het campingterrein. Ieder chalet heeft een eigen privé terrasje met camping stoeltjes. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per chalet. U dient zelf uw bedlinnen, bad- en keuken handdoeken mee te nemen.

Indeling Pipowagen:

De Pipowagen is geschikt voor maximaal 2 personen. De wagen heeft een veranda en een groot 2-persoons bedstede. U waant zich in deze knusse woonwagen in het leven van Pipo en Mamalou uit de voormalige kinder-tv-serie. Het interieur van de pipowagen is klein maar fijn en smaakvol ingericht. U beschikt over een koelkastje om uw ontbijt spulletjes in te bewaren, Senseo-koffieapparaat met koffiepads, suiker & melk en thee. Op de overdekte veranda staat een houten tafel met zitbank waar u kunt genieten van de rust. Een ideaal plekje om uw ontbijt te nuttigen of in de avonduren te genieten van een glaasje wijn. De leefruimte in de wagen is beperkt en daarom dus maar een hond wenselijk. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het campingterrein. Deze is van uitstekende kwaliteit met onder andere gratis warm water voor de afwas. De Pipowagen’s beschikken over een centrale verwarming, dus ook in de wintermaanden kunnen ze worden gehuurd. Vergeet niet uw eigen noodzakelijke camping spulletjes mee te nemen. De Pipowagen heeft geen kookfaciliteiten maar u kunt natuurlijk wel elke dag gaan genieten van een heerlijke maaltijd in het Grand-café/restaurant van de camping. Deze bijzondere accommodatie is  geschikt voor diegene die de zomermaanden de hele dag van de buitenlucht willen genieten en daarna in een comfortabele en romantische pipowagen de nacht willen doorbrengen.

Camping voorzieningen:

 • De camping is het gehele jaar geopend.
 • 3.5 ha. groot terrein.
 • Gelegen aan fiets-wandelroutes, waaronder het bekende Pieterpad.
 • Honden uitlaatterrein.
 • Centraal middenterrein.
 • Speelweide en speeltuin voor de kinderen.
 • Sanitaire voorzieningen (verwarmd).
 • Afwas plaats met gratis warm water.
 • Autovrije camping.
 • Gratis parkeergelegenheid (buiten het kampeer terrein maar wel op eigen terrein).
 • Grand Café met a-la-carte restaurant (Hoogseizoen, elke dag geopend vanaf 12.00 uur tot laat in de avond, buiten het seizoen aangepaste openingstijden).
 • Verwarmd zwembad (alleen open in de zomermaanden).
 • Animatieteam (uitsluitend in de zomermaanden).
 • Volleybal en voetbalveld.

Klik hier voor: Plattegrond Mareveld

 

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw chalet/pipowagen reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is het chalet beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.