+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Lodge & Chalets Roodbos, Voeren

Belgische Voerstreek (België)
3
6
2
115
deel dit

De chalets zijn gelegen op een rustige natuur camping midden in de Belgische Voerstreek. Aan de rand van het bos liggen de wintervaste chalets geschikt voor maximaal 5 personen. Aan de voorzijde/straatzijde van de camping, met een magnifiek uitzicht over de Voerstreek ligt de prachtige lodge die geschikt is voor maximaal 6 personen. Zowel de lodge als de chalets hebben verwarming dus ook geschikt voor een winterverblijf. Een leuk verblijf op een rustige camping aan het bos van de Belgische Voerstreek.

De natuurcamping ligt in Remersdaal (gemeente Voeren). De gemeente Voeren ofwel Fouron voor de Franstaligen is een gemeente ontstaan uit de kerkdorpen, Moelingen, ‘s-Gravenvoeren, St. Martensvoeren, St. Pietersvoeren, Teuven en Remersdaal. Deze streek kenmerkt zich tot een prachtig golvend landschap, omringd door uitgestrekte bossen. U vind er in het landschap verspreid liggende boerderijen en enkele kastelen. Waaronder het bekende kasteel van Beusdaal. Daarnaast is de Voerstreek bekend van de jarenlange taalstrijd. De gemeente Voeren is Nederlandstalig echter de Franstalige grens ligt op een steenworp afstand. Maar laat u zich als toerist hierdoor niet afschrikken en geniet van deze prachtige omgeving waar uw vakantiegevoel geheel tot zijn recht komt.

 

De chalets zijn ruim en geschikt voor 4 tot 5 personen. Aan de voorzijde is er ruimte voor een klein terras met stoeltjes. Zowel in de zomer als in de winter kunt u verblijven in deze goed geïsoleerde en met centrale verwarming ingerichte chalets. Ze zijn nieuw vanaf 2013. De chalets liggen aan de bosrand. En dat is handig dan kunt u zo met uw hond het bos inlopen.

Scroll naar beneden en bekijk de filmpjes voor een goede impressie van deze fijne locatie.

Inrichting chalet:

Open keuken met woon/eetkamer van ruim 12 m². In de woonkamer heeft u de beschikking over een tv (elk chalet heeft sinds 2017 een schotelantenne op het dak) en een kachel verwarmd het chalet.
Er staat een comfortabele bank en eetkamertafel met  stoelen. De zitbank is om te toveren in een zeer comfortabel 2 persoons slaapbank. De keuken is voorzien van een 4 pits gastoestel, koelkastje met vriesvakje, koffiezetapparaat en voldoende bestek en servies. Er zijn twee slaapkamers -waarvan een kamer met twee 1-persoonsbedden en een kamer met een 2-persoonsbed. Kussens en dekbedden liggen op de bedden. Er is een badkamer met toilet, wastafel en douche(cabine).

 

Inrichting Lodge:

Geschikt voor maximaal 6 personen en gelegen aan de voorzijde/straatzijde van de natuur camping. Er is een keuken met 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, voldoende bestek en keukengerei. In de woonkamer staat een flatscreen tv met daarvoor een kleine zitbank voor maximaal 3 personen. Er staat een eetkamertafel met  stoelen eromheen. De badkamer beschikt over een douche(cabine), toilet en wastafel. De Lodge beschikt over twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met een 2-persoonsbed (160 x 200) en een 2-persoonskamer met twee enkele bedden (80 x 200). Daarnaast is er een bedstee, te bereiken met een trapje (voor de kinderen héél leuk) met nog twee enkele bedden/matrassen (80 x 200). Kussens en dekbedden liggen op de bedden. De lodge heeft een veranda met tuinmeubilair met een weids uitzicht over het landschap.

 

Faciliteiten op de natuurcamping:

Gedurende de zomermaanden (juli en augustus) is het buitenzwembad geopend. Het zwembad is 70 tot 139 cm diep. Gebruik van het zwembad voor de campinggasten is gratis maar wel op eigen risico, er is géén permanent toezicht aanwezig. Er is in 2013 een speeltuin aangelegd met voornamelijk gerecyclede producten en natuurlijke materialen. 

Horeca:
Voor een drankje en een eenvoudige maaltijd of snack kunt u terecht in het café van de  carré-boerderij. Gezellig bij de houtkachel kunt u hier na een lange wandeling neerstrijken en genieten van lokale biertjes en streeklikeurtjes. Het café is gedurende de vakantieperiode dagelijks geopend en in het voor en naseizoen alleen op vrijdag, zaterdag en zondag en op aanvraag. In de wintermaanden december, januari, februari is het café gesloten (m.u.v. de feestdagen). In de bar/feestzaal staat een (pool)biljart en speelautomaat. Honden zijn uiteraard welkom in het café. In de zomermaanden zijn beiden terrassen geopend en met een muziekje en een hapje en drankje kijkt u uit over het prachtige Voerlandschap.

U kunt als gasten van de Lodge of de Chalets ook gebruik maken van de volgende servicezaken:

 • wasmachine en de droger tegen betaling
 • dagelijks (m.u.v. maandag) wordt er vers brood geleverd (vooraf bestellen).
 • de camping beschikt over WIFI, tegen betaling ontvangt u uw persoonlijke code om in te loggen.
 • gasflessen (Shell zijn verkrijgbaar).
 • wandel en fietskaarten zijn te verkrijgen bij de receptie
 • te koop zijn lokale lekkernijen, zoals het Voerdrukpke en heerlijke Belgische bonbons.
 • ontbijtservice (vooraf bestellen)

Deze camping is ook uitermate geschikt voor een hondenvereniging en/of hondensport-club. De camping beschikt namelijk over een eigen weiland waar honden trainingen mogelijk zijn. Voor onderdak voor een grotere groep met honden, beschikt de camping over een eenvoudige slaapaccommodatie voor maximaal 20 personen. Indien u met uw vereniging interesse hiervoor heeft, neem dan gerust contact met ons op voor nadere informatie en een prijsopgaaf.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw chalet/lodge reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is het chalet/lodge beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden of de actuele prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, dan zullen wij contact met u opnemen.

 • Lodge Roodbos

  Lodge Roodbos

 • Chalet Roodbos

  Chalet Roodbos

 • Lodge Roodbos

  Lodge Roodbos

 • Herfst 2013, veranda Lodge

  Herfst 2013, veranda Lodge

 • Lodge met veranda

  Lodge met veranda

 • interieur Lodge Roodbos

  interieur Lodge Roodbos

 • keuken lodge Roodbos

  keuken lodge Roodbos

 • 2 persoons kamertje Lodge Roodbos

  2 persoons kamertje Lodge Roodbos

 • Chalet Roodbos

  Chalet Roodbos

 • Chalet Roodbos (voorbeeld)

  Chalet Roodbos (voorbeeld)

 • Chalet Roodbos

  Chalet Roodbos

 • Interieur (1) chalet Roodbos

  Interieur (1) chalet Roodbos

 • badkamer chalet Roodbos

  badkamer chalet Roodbos

 • badkamer chalet Roodbos

  badkamer chalet Roodbos

 • Keuken chalet Roodbos

  Keuken chalet Roodbos

 • Aan de rand van hete bos met uitzicht boszijde

  Aan de rand van hete bos met uitzicht boszijde

 • Entree naar de bar/recreatieruimte

  Entree naar de bar/recreatieruimte

 • De hazelmuis is beschermd in de Voerstreek

  De hazelmuis is beschermd in de Voerstreek

 • zwembad (alleen open in de zomermaanden)

  zwembad (alleen open in de zomermaanden)