+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Cottage St. Martensvoeren, Voeren

Belgische Voerstreek (België)
2
8
4
719
deel dit

Dit gerestaureerde, 17e-eeuwse vakwerkhuis ligt in een rustige straat in het centrum van het dorp Sint-Martens-Voeren in de Belgische Voerstreek. Bij de restauratie is het oorspronkelijke karakter van het vakantiehuis goed behouden. Dit zie je aan de houten balken aan de buiten- en binnenkant en de fraaie afwerking. Het huis beschikt over een mooie openhaard, die de sfeer compleet maakt. Dit vakantiehuis heeft een gastwaardering van 9!

St. Martensvoeren ligt in het hartje van de Belgische Voerstreek. De totale oppervlakte van de Belgische Voerstreek is maar 50m² en ligt geplakt aan Zuid-Limburg tegen de Belgische-Nederlandse grens. En ongeveer 15 km verwijderd van de bourgondische hoofdstad van Limburg, Maastricht.
St. Martensvoeren wordt gedomineerd door de 123 meter hoge spoorwegbrug die deel uitmaakt van de spoorlijn Tongeren (B) naar Aken (D). Deze brug is tijdens de 1e Wereld Oorlog door de Duitsers aangelegd. Verder treft u in deze regio nog de typische vakwerken huizen aan, voornamelijk in het nabijgelegen gehuchtje Veurs. De Voerstreek bestaat uit 6 idyllische dorpjes; Moelingen, s’- Gravenvoeren, Teuven, St. Pietersvoeren, St. Martensvoeren en Remmersdaal.  Het is een dallandschap, uitgesleten door kleine bijrivieren van de Maas. De lucht is er zeer schoon. De Voerstreek is een ongerept stukje natuurgebied dat u ideaal kunt gaan verkennen met uw viervoeter. Ook steden als Luik en Aken zijn hiervandaan goed te bereiken.

Cottage St. Martensvoeren is als volgt ingedeeld.

Begane grond:
De zitkamer met de keuken en een toilet bevinden zich op de parterre. De keuken is compleet ingericht met een oven, magnetron en afwasmachine. De zitkamer met open-haard beschikt over comfortabel meubilair en er is een tv, DVD-speler met stereo installatie.

1e étage:
Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en een zogenaamde ‘doorloopslaapkamer’. Dus in totaal 4 slaapgelegenheden. De badkamer is gelegen op deze verdieping en heeft een ligbad, douche en 2 x een wastafel en nog een extra toilet. De slaapkamers zijn voorzien van 2-persoons bedden variërend tussen de 140 x 200 cm; 160 x 200 cm; 180 x 200 cm. Er liggen dekbedden en kussens op de bedden.

Buiten:
U beschikt over een terras, tuin (privé) met tuinmeubilair. Er staat een BBQ en er is veel privacy. Tuin is wel omheind maar onvoldoende beschermd om kinderen en honden zonder toezicht rond te laten lopen.

De cottage is niet vrijstaand maar grenst aan een ander huis. De tuin is niet omheind dus u zult uw honden onder appel moeten hebben.

Er mag niet gerookt worden in het vakantiehuis.

Er is Wifi aanwezig en deze dienst is gratis.

Bedlinnen kunt u huren voor € 6,00 p.p. Badlinnen zelf meenemen en keukenlinnen is aanwezig.

Er mogen maximaal 2 honden mee en deze logeren gratis!

De vakantiecottage wordt gewaardeerd door gasten die er hebben verbleven met een 9..!

 

logo_belvilla_hunneketravelHunneke Travel is partner van Belvilla voor een geselecteerd aantal vakantiehuizen, waar minimaal 2 honden welkom zijn. Deze vakantiehuizen hebben bovendien een tevredenheidsbeoordeling van méér dan 8! (op een schaal van 0 tot 10). Cottage St. Martensvoeren valt onder deze selectie!

Reserveringsprocedure:
Wilt u Cottage St. Martensvoeren reserveren? Vul dan het reserveringsformulier zo compleet mogelijk in (zie rechtsboven op deze pagina bij DIRECT RESERVEREN’ ).
De beschikbaarheid wordt na het boeken door ons gecontroleerd. Wij nemen binnen 24 uur met u telefonisch contact op en geven de actuele prijs en uiteraard de beschikbaarheid aan u door. Nadat u van ons deze informatie heeft ontvangen krijgt u een optie tot maximaal 48 uur (24 uur indien het verblijf binnen de 6 weken plaatsvindt). Het verblijf wordt voor u vastgehouden zonder verplichting en loopt automatisch na 48 uur (of 24 uur) af. Heeft u binnen de gestelde 48 uur (of 24 uur) de optietermijn omgezet naar een definitieve reservering, dan zal Belvilla de facturering van Hunneke Travel verder overnemen.

Boeking- en betalingsregeling:
Cottage St. Martensvoeren heeft afwijkende boekings- en betalingsregeling conform de voorwaarden van Belvilla Vakantiehuizen. Bij uw definitieve reservering dient u binnen 24 uur een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom. Ligt uw vertrekdatum bij reservering binnen de 6 weken ná boeking, dient u het gehele bedrag binnen 24 uur te voldoen.