+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Cottage St. Martensvoeren, Voeren

Belgische Voerstreek (België)
2
8
4
719
deel dit

Dit gerestaureerde, 17e-eeuwse vakwerkhuis (een voormalige pastoorswoning) ligt in een rustige straat in het centrum van het dorpje Sint-Martens-Voeren in de Belgische Voerstreek. Bij de restauratie is het oorspronkelijke karakter van het vakantiehuis goed behouden. Dit zie je aan de houten balken aan de buiten- en binnenkant en de fraaie afwerking. Het huis beschikt over een mooie openhaard, die de sfeer compleet maakt. Het heeft een tuin (omheind) en is rustig gelegen in een mooie wandelstreek. Dit vakantiehuis heeft een gastwaardering van 9!

St. Martensvoeren ligt in het hartje van de Belgische Voerstreek. De totale oppervlakte van de Belgische Voerstreek is maar 50m² en ligt geplakt aan Zuid-Limburg tegen de Belgische-Nederlandse grens. En ongeveer 15 km verwijderd van de bourgondische hoofdstad van Limburg, Maastricht.
St. Martensvoeren wordt gedomineerd door de 123 meter hoge spoorwegbrug die deel uitmaakt van de spoorlijn Tongeren (B) naar Aken (D). Deze brug is tijdens de 1e Wereld Oorlog door de Duitsers aangelegd. Verder treft u in deze regio nog de typische vakwerken huizen aan, voornamelijk in het nabijgelegen gehuchtje Veurs. De Voerstreek bestaat uit 6 idyllische dorpjes; Moelingen, s’- Gravenvoeren, Teuven, St. Pietersvoeren, St. Martensvoeren en Remmersdaal.  Het is een dallandschap, uitgesleten door kleine bijrivieren van de Maas. De lucht is er zeer schoon. De Voerstreek is een ongerept stukje natuurgebied dat u ideaal kunt gaan verkennen met uw viervoeter. Ook steden als Luik en Aken zijn hiervandaan goed te bereiken.

Cottage St. Martensvoeren is als volgt ingedeeld.

Begane grond:
De zitkamer met de keuken en een toilet bevinden zich op de parterre. De keuken is compleet ingericht met een oven, magnetron en afwasmachine. De zitkamer met open-haard beschikt over comfortabel meubilair en er is een tv, DVD-speler met stereo installatie.

1e étage:
Hier bevinden zich de 3 slaapkamers en een zogenaamde ‘doorloopslaapkamer’. Dus in totaal 4 slaapgelegenheden. De badkamer is gelegen op deze verdieping en heeft een ligbad, douche en 2 x een wastafel en nog een extra toilet. De slaapkamers zijn voorzien van 2-persoons bedden variërend tussen de 140 x 200 cm; 160 x 200 cm; 180 x 200 cm. Er liggen dekbedden en kussens op de bedden.

Buiten:
U beschikt over een terras, tuin (privé) met tuinmeubilair. Er staat een BBQ en er is veel privacy. Tuin is wel omheind maar onvoldoende beschermd om kinderen en honden zonder toezicht rond te laten lopen.

De cottage is niet vrijstaand maar grenst aan een ander huis. De tuin is niet omheind dus u zult uw honden onder appel moeten hebben.

Er mag niet gerookt worden in het vakantiehuis.

Er is Wifi aanwezig en deze dienst is gratis.

Bedlinnen kunt u huren voor € 6,00 p.p. Badlinnen zelf meenemen en keukenlinnen is aanwezig.

Er mogen maximaal 2 honden mee en deze logeren gratis!

De vakantiecottage wordt gewaardeerd door gasten die er hebben verbleven met een 9..!

Klik op het Belvilla logo voor beschikbaarheid en prijzen van Cottage St. Martensvoeren, (door te klikken op het logo, wordt u doorgeschakeld naar de website van onze partner Belvilla). Vervolgens kunt u uw hondvriendelijk vakantiehuis reserveren.

U kunt ook Hunneke Travel vragen, (zonder extra kosten) om voor u de reservering in orde te maken.
Wel zo makkelijk en vertrouwd!
Vul dan het Reserveringsformulier in (zie rechtsboven op deze pagina) bij DIRECT RESERVEREN’ .


Boeking- en betalingsregeling:

Cottage St. Martensvoeren heeft afwijkende boekings- en betalingsregeling conform de voorwaarden van Belvilla Vakantiehuizen. Bij uw definitieve reservering dient u binnen 24 uur een aanbetaling te doen van 30% van de totale reissom. Ligt uw vertrekdatum bij reservering binnen de 6 weken ná boeking, dient u het gehele bedrag binnen 24 uur te voldoen.
Na definitieve reservering neemt Belvilla de facturering van Hunneke Travel over.

Hunneke Travel is partner van Belvilla voor een geselecteerd aantal vakantiehuizen, waar minimaal 2 honden welkom zijn. Deze vakantiehuizen hebben bovendien een tevredenheidsbeoordeling van méér dan 8! (op een schaal van 0 tot 10). Cottage St. Martensvoeren valt onder deze selectie!