+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Groepsaccommodatie Schimmert, Schimmert

Zuid-Limburg (Nederland)
3
16
5
550
deel dit

De Groepsaccommodatie Schimmert is gesitueerd op de begane grond en op de eerste verdieping van een mooie grote Zuid-Limburgse carré hoeve. De accommodatie is uitermate geschikt voor een familiegezelschap, vriendengroep of hondenverenigingen. De woning biedt plaats voor maximaal 16 personen, maar beschikt ook over de mogelijkheid om er appartementen bij te huren tot een groep van 24 personen. Honden zijn uiteraard welkom en kunnen genieten en ronddollen in de nabijgelegen weilanden en de mooie natuur in de omgeving van de hoeve.

Schimmert behoort tot de gemeente Nuth in Zuid-Limburg. En ligt op ongeveer 5 km van Valkenburg aan de Geul, 12 km van Maastricht en 20 km tot Aken in Duitsland. Schimmert is bekend om zijn markante watertoren. Het is voor de verre omtrek een goed orientatiepunt. De grote hoogteverschillen maakten het bij de aanleg van de streekwaterleidingen in Zuid-Limburg mogelijk om de bouw van watertorens tot deze ene te beperken. Op de Nationale Monumenten Dag (tweede weekend van september) is deze watertoren te bezichtigen. U heeft bovenin de toren een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland. De moeite van een bezoek zeker waard.

Indeling groepsaccommodatie Schimmert:

Begane grond:
Entree van de woning met toegang tot grote hal en toegang tot de woon-leefruimte, keuken, toiletruimtes voor dames en heren. De woon-leefruimte (120 m²) bestaat uit een zithoek, eettafels, bar, biljarttafel, TV, beamer, geluidsinstallatie en volledig ingerichte keuken.

1e verdieping:
Hier bevinden zich de 5 slaapkamers. Waarvan 1 slaapkamer met 4 stapelbedden (totaal 8 personen) en 4 slaapkamers voor 2 personen. Elke sanitaire ruimte beschikt over 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels. De eerste verdieping met de slaapkamers en sanitair ruimtes is alleen bereikbaar via de buitentrap.

Buiten:
Op de gemeenschappelijke binnenplaats van de hoeve bevinden zich diversen gezellige zitjes en een vijverpartij. Tevens is er een ruime verblijfsruimte onder een halfopen kapschuur waar u met het gehele gezelschap kunt BBQ-en.

De groepsaccommodatie Schimmert is geschikt voor een reisgezelschap tot 16 personen.

Bestaat uw gezelschap uit meerdere personen, dan bestaat er de mogelijkheid om aanvullend enkele appartementen erbij te reserveren tot een groepsgrote van 24 personen.
U heeft de keuze uit 7 x 2-persoonsappartementen, 2 x 4-persoonsappartementen en 1 x 5-persoonsappartement. Deze appartementen bevinden zich in de andere woondelen van de carre-hoeve. Zie Hoeve Schimmert en klik hier voor meer informatie en richtprijzen>>

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!

 • 4 x 2 persoonskamers in de Groepsaccommodatie beschikbaar

  4 x 2 persoonskamers in de Groepsaccommodatie beschikbaar

 • Kamer met 4 stapelbedden (totaal 8 personen)

  Kamer met 4 stapelbedden (totaal 8 personen)

 • Sanitairruimte eerste verdieping.

  Sanitairruimte eerste verdieping.

 • 2e sanitairruimte eerste verdieping

  2e sanitairruimte eerste verdieping

 • de hal met de slaapkamers, eerste verdieping.

  de hal met de slaapkamers, eerste verdieping.

 • Hangertjes

  Hangertjes