+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Groepsaccommodatie Veurs, St. Martensvoeren

Belgische Voerstreek (België)
4
20
8
882
deel dit

In de Belgische Voerstreek vlakbij de Nederlandse grens ligt deze historische vakwerk-boerderij uit begin 1700. Het pand is in 2000 geheel in oude stijl gerestaureerd. De groepsaccommodatie bestaat uit 2 woningen die middels een grote eetkamer met elkaar in verbinding zijn gebracht. Het geheel ligt vrijstaand in een boomgaard en tuin van 15.000 m². Er is een 6 persoons-buitensauna aanwezig.
Een uniek locatieverblijf voor een familiefeest, bijzondere gelegenheid of vriendengroep met of zonder honden.

St. Martensvoeren ligt in de Belgische Voerstreek. Dit is het grensgebied tussen Nederland en België bij Maastricht, Aken en Luik. (Maastricht ongeveer 5 km verwijderd). De Voerstreek bestaat uit 6 idyllische dorpjes; Moelingen, s’- Gravenvoeren, Teuven, St. Pietersvoeren, St. Martensvoeren en Remmersdaal. De totale oppervlakte van de Belgische Voerstreek is maar 50m² en ligt geplakt aan Zuid-Limburg tegen de Belgische-Nederlandse grens. Het is een dallandschap, uitgesleten door kleine bijrivieren van de Maas. De lucht is er zeer schoon. De Voerstreek is een bijzonder en ongerept stukje natuurgebied dat u ideaal kunt gaan verkennen met uw viervoeter(s).

De vakantiewoning is als volgt ingedeeld en bestaat uit twee woondelen, het Linkerhuis (8 tot 9 bedden) en het Rechterhuis (12 bedden).

Het Linkerhuis:
Indeling benedenverdieping:
U komt binnen in een ruime eetkeuken met eettafel voor 10 personen. De ruimte is voorzien van een koelkast met diepvries, combi-magnetron en afwasmachine. Een kleine trap leidt u naar een sfeervolle woonruimte met een hout-kachel en een televisie. Vanuit deze woonruimte gaat weer een klein trapje omlaag naar een grote eetkamer voor 20 personen. (achter de grote poort en dit is tevens het verbindingsdeel van de beiden woningen).

Indeling bovenverdieping:
De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft 2 x 1-persoonsbedden. Naast deze slaapkamer bevindt zich een toilet en een aparte doucheruimte met een vaste wastafel. De tweede slaapkamer heeft 3 bedden en een bedstee voor een persoon. De derde slaapkamer heeft 1 x 2-persoonsbed. Een trapje omhoog biedt nog een slaapgelegenheid voor 1 persoon. Er is een tweede badkamer met een douche, een ligbad, een vaste wastafel en een aparte toiletruimte.

Alle slaapvertrekken hebben CV. Voor de kleintjes is er een campingbedje, kinderbox en een kinderstoel aanwezig.

Het Rechterhuis:
Dit deel is grotendeels gebouwd met eiken vakwerk en natuursteen en stamt uit 1700.

Het gezellige woongedeelte is zoveel mogelijk in oorspronkelijke stijl gerestaureerd, maar wel met de luxe van de huidige tijd.
Zo hebben alle vertrekken CV.
De keuken heeft een elektrisch fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, afwasmachine.

Indeling benedenverdieping:
De benedenverdieping bestaat uit een eetkeuken voor 10 personen, een woonkamer met open-haard en een televisie en uit een achterkamer met een open vide onder het dak.

De vide is ingericht als slaapkamertje met een 2-persoonsbed. In de achterkamer is een douche met een wastafel en een aparte toilet gevestigd.

Indeling bovenverdieping: De bovenverdieping heeft twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is ingericht met 1 x 2-persoonsbed en 1 2-persoons-uittrek-bed. De tweede slaapkamer heeft 2 x 1-persoonsbedden, een badkamer met ligbad, een wastafel en een toilet.

Indeling zolderverdieping: Deze bijzonder ruimte bestaat uit een grote slaapkamer met 1 x 2-persoonsbed en een bedstee met 2 x 1-persoonsbedden.

Alle slaapvertrekken hebben een CV en de gezamenlijke eetkamer en achterkamer hebben vloerverwarming.

Buiten:
Er zijn twee terrassen en een tuin met een oppervlakte van 15.000 m². Er is een buitensauna, speeltoestellen, een trampoline en een voetbalveldje. Het huis ligt vrij en is omgeven door boomgaard en weiland. Het terrein is deels omheind.

Er is gratis WiFi voor de gasten beschikbaar. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming.

6-persoons buitensauna aanwezig.

Parkeren op eigen terrein.

Sinds 2016 is er een kleinschalig kinderboerderijtje op het terrein, met schapen, geitjes, kippetjes en konijntjes. Kinderen mogen ze voeren en knuffelen. Beestjes worden verzorgd door eigenaar/beheerder.

Kenmerken van groepsaccommodatie Veurs (B):

  • Verblijf in een historische vakwerk boerderij
  • Geschikt voor familie feesten en vriendengroep
  • maximaal 3 honden toegestaan, meer op aanvraag
  • Sauna aanwezig
  • Vrijstaande vakantiewoning
  • Luxe accommodatie (hoger segment)

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!