+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Herberg de Smidse, Epen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
2
10
29.5
deel dit

Herberg de Smidse is een bergschoen- en rugzak vriendelijk verblijf gelegen in Epen. U verblijft hier op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg en is van oudsher een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking waar je goed kunt vertoeven, goed eten en genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai! De Herberg heeft enkele eenvoudige maar zeer nette kamers ter beschikking inclusief een goed stevig ontbijt. Hier is zeker nog de typisch Limburgse Gastvrijheid met een grote G-geschreven! Dus een ideale plek om met uw honden te overnachten en het Heuvelland te gaan ontdekken voor een leuk prijsje!

Ontdek ook onze voordelige 3 en 5 daagse Hunneke Wandel arrangementen (zie prijslijst).

Epen, (betekent, ‘nederzetting bij de rivier’) ligt ten zuiden van Wittem in Zuid-Limburg. Onder de gemeente Epen vallen ook de buurtschappen Diependal, Eperheide, Kuttingen, Plaat, Terpoorteren en Terziet.

Epen en omgeving is het mooiste wandelgebied dat u zich kunt wensen in Zuid-Limburg. En dat op nog geen dagreis afstand van uw huis! Alleen al rond het dorp Epen start 150 km aan wandelpaden. Deze voeren u door weilanden, holle wegen, door bossen, gehuchten en dorpjes, maar ook komt u prachtige dalen en over heuveltoppen met panoramische uitzichten. Steden als Maastricht, Aken en Luik, zijn met de auto binnen handbereik.

 

Herberg De Smidse beschikt over 10 gastenkamers.
Op de kamers vindt u géén tv, telefoon of minibar maar wel heerlijke bedden, ouderwets bloemetjesbehang en een sfeer zoals bij grootmoeder thuis. In de ochtend wordt er een stevig ontbijt geserveerd in de Eetkamer met een fantastisch uitzicht over het Geuldal.

Er zijn een drietal type kamers geschikt, voor 1, 2 of 3 personen en maximaal 2 kleine honden of een grotere hond:

Standaard kamer met wastafel:  voorzien van goede bedden. De douche en het toilet bevinden zich op de gang.
Comfort kamer met douche en toilet: voorzien van goede bedden en een badkamer met douche en toilet.
Comfort kamer met bad en toilet:  voorzien van goede bedden en een badkamer met bad en toilet.

Buiten:
Gelegen op het zuiden en met een mooi uitzicht op het Heuvelland ligt voor de entree van de Herberg een groot terras waar het altijd gezellig druk is met fietsers, wandelaars en levensgenieters! Hier ook u neerstrijken na een flinke wandeling voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai of een fris biertje of goed glas wijn..

Bij Herberg de Smidse is het goed eten, goed slapen en goed ontspannen voor zowel de lokale bevolking als rustzoekers en wandelaars. Op tijd uw reservering regelen is hier dus geen overbodige luxe.

Ideaal én voordeliger is een verblijf in deze gezellige Herberg op basis van een (wandel)arrangement (2 nachten of 4 nachten) inclusief een heerlijk Limburgs ontbijt en 3-gangen keuze-diner en iets extra’s.
Zie Prijslijst en de verschillen in de (wandel)arrangementen.

 

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw herbergkamer en/of het Hunnekes 3 of 5 daags Wandelarrangement reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de kamer of het arrangement beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

  • Schrijftafeltje

    Schrijftafeltje

  • 2-persoonskamer

    2-persoonskamer

  • Met badkamer op de kamer

    Met badkamer op de kamer