+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hotel Vroenhof, Valkenburg aan de Geul

Zuid-Limburg (Nederland)
2
2
-
172
deel dit

Hotel Vroenhof is landelijk gelegen in Houthem-St.Gerlach (gemeente Valkenburg aan de Geul), grenzend aan het natuurgebied “Ingendael”. Het is een hotelletje met een ongedwongen sfeer en met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens heeft het een grote tuin waar het bij goed weer fijn is om te verblijven. Het hotel beschikt over een bar en ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul en maar een paar autominuten verwijderd van Maastricht.

Houthem St. Gerlach, is gelegen in de gemeente Valkenburg aan de Geul en vlakbij Maastricht.
Valkenburg aan de Geul is een vestingstadje en biedt de toerist naast vele bezienswaardigheden zoals de Kasteelruïne uit de 12e eeuw met zijn onlangs gerenoveerde stadsomwalling, de verschillende grotten (250 km gangenstelsel), de Wilhelminatoren met de Rodelbaan te bereiken met een echte Zwitserse kabelbaan, óók een veelvoud aan (souvenir)winkeltjes, kledingzaken, delicatessen zaken en restaurantjes, barretjes en terrassen. Daarnaast is Valkenburg omgeven door schitterende bossennatuurgebied en de snelst stromende rivier van Nederland, de Geul, een omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. Waar kuren, mind-fulness, de natuur en lekker eten, aangenaam bij elkaar komt, is boven op de Cauberg, tussen het wellness centrum Thermae 2000 en het Holland Casino, ligt het enige Kuurpark van Nederland.
En vanaf medio November is het in Valkenburg aan de Geul weer gezellig druk met bezoekers als de opening start van de unieke kerstmarkt in de grotten en de vele sfeervolle kerstversieringen.

De Luxe 2-persoonsslaapkame(s) is als volgt ingedeeld:

Er zijn twee Luxe 2-persoonsslaapkamers ter beschikking voor  gasten met hond(en). Deze luxe tuinkamers zijn gelegen op de begane grond (aan de buitenzijde) waarbij u direct toegang heeft tot de gezamenlijke tuin en de poort naar buiten. Wel zo praktisch met honden.

Deze Luxe kamers zijn ruim en een aantal jaren geleden gerenoveerd.
Ze zijn voorzien van een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel. Op de kamer staat een tv en er is een zitje. U loopt over de binnenplaats naar het hotel voor de ontbijtruimte en de bar en het restaurant.

Mocht u een kleine hond meenemen of u verblijft zonder hond in dit landelijke hotelletje dan zijn er ook 2-persoons basis kamers met douche en toilet te reserveren in het hoofdgebouw van het hotel. Vraag bij reservering naar de verschillende mogelijkheden.

 

Faciliteiten:

Het hotel heeft een gezamenlijke tuin. Uw honden mogen hier los lopen maar wel altijd onder uw verantwoordelijkheid en toezicht.
Er is een fietsenberging waar u uw fiets en/of elektrische fiets veilig en afgesloten kunt stallen.
Er is een 8-persoons lift in het hotel aanwezig.

Het hotelletje heeft een gezellige bar en een restaurant/ontbijtruimte. De ontbijtruimte is elke dag geopend van 08:00 uur tot 10:00 uur. Er wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Koffie & thee faciliteiten zijn aanwezig. Het restaurant is beperkt geopend in het rustige seizoen, vraag naar de openingstijden tijdens uw verblijf. In de directe omgeving en in Valkenburg aan de Geul zijn voldoende eetgelegenheden te vinden. Valkenburg aan de Geul centrum bevindt zich op een kleine 20 minuten lopen vanaf het hotel.

U kunt parkeren op het privé terrein en indien hier geen plaats mocht zijn dan buiten aan de straat (gratis).

Inchecken is mogelijk vanaf 13:00 uur tot 18:00 uur. De kamer dient u op de dag van vertrek weer voor 11:00 uur te verlaten.

Kenmerken Hotel Vroenhof, Houthem St.Gerlach:

  • Gemoedelijk, ongedwongen verblijf
  • Rustig gelegen op 5 autominuten van Valkenburg aan de Geul
  • Nabij prachtig wandel- en natuurgebied ‘Ingendael’

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren? Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

Richtprijzen 2017. Op basis van 2 personen en maximaal 2 honden.

Luxe 2-persoonsslaapkamer met douche/toilet: € 192,00 voor 2 overnachtingen per kamer. Losse extra nacht € 48,00 p.p.p.n.
Basis 2-persoonsslaapkamer met douche/toilet: € 172,00 voor 2 overnachtingen per kamer.

Op basis van: 1 persoon en maximaal 2 honden.

Luxe 1-persoonsslaapkamer met douche/toilet: € 126,00 voor 2 overnachtingen per kamer. Losse extra nacht € 65,00 p.p.p.n.
Basis 1-persoonsslaapkamer met douche/toilet: € 110,00 voor 2 overnachtingen per kamer

Prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van seizoen en evenementen in de regio Zuid-Limburg.

Inclusief :
ontbijtbuffet.

Reservering:
Minimaal 2 nachten verplicht boeken. In het voor- en naseizoen is een nacht ook bespreekbaar.

Exclusief: toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)