+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Pipowagen Mareveld, Schimmert

Zuid-Limburg (Nederland)
2
2
1
94
deel dit

De Pipowagen Mareveld is een romantische overnachtingsmogelijkheid. Een soort van ‘hotelkamer’ maar dan op wielen met een sfeervolle houten veranda. De Pipowagens zijn gelegen op een landelijk camping in Schimmert in het hartje van Zuid-Limburg. De camping is met 3 sterren geclassificeerd en beschikt over een gezellig eetcafé.  De camping is bovendien autovrij en de omgeving nodigt uit tot fijne wandelingen. Het is een ongecompliceerd vakantieverblijf, geschikt voor kinderen én honden!

Schimmert behoort tot de gemeente Nuth in Zuid-Limburg. En ligt op ongeveer 5 km van Valkenburg aan de Geul, 12 km van Maastricht en 20 km tot Aken in Duitsland. Schimmert is bekend om zijn markante watertoren. Het is voor de verre omtrek een goed oriëntatiepunt. De grote hoogteverschillen maakten het bij de aanleg van de streekwaterleidingen in Zuid-Limburg mogelijk om de bouw van watertorens tot deze ene te beperken. Op de Nationale Monumenten Dag (ieder tweede weekend van september) is deze watertoren te bezichtigen. U heeft bovenin de toren een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland. De moeite van een bezoek zeker waard.

De Pipowagen Mareveld is van alle gemakken voorzien. En ingericht in brocante sfeer. Aan de voorkant van de wagen is een gezellige houten veranda waar het in de zomermaanden heerlijk zitten is.

Indeling:

De Pipowagen heeft een houten  veranda en een groot 2-persoons bedstede. U beschikt over een koelkastje om uw ontbijt spulletjes in te bewaren, Senseo-koffieapparaat met koffiepads, suiker & melk en thee. Op de overdekte veranda staat een houten tafel met zitbank waar u kunt genieten van de rust. Een ideaal plekje om uw ontbijt te nuttigen of in de avonduren te genieten van een glaasje wijn.

De Pipowagen’s beschikken over een centrale verwarming, dus ook in de wintermaanden kunnen ze worden gehuurd.

Vergeet niet uw eigen noodzakelijke camping spulletjes mee te nemen. De Pipowagen heeft geen kookfaciliteiten maar u kunt natuurlijk wel elke dag gaan genieten van een heerlijke maaltijd in het gezellige eetcafé van de camping.

De Pipowagens zijn een ideale verblijfsmogelijkheid voor wandelaars, rustzoekers en trekkers die na een hele dag van de buitenlucht te hebben genoten daarna in een comfortabele en romantische pipowagen de nacht willen doorbrengen.

De leefruimte in de wagen is beperkt en daarom dus maar een hond wenselijk of eventueel twee kleine honden.
U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op het campingterrein. Het behaaglijk verwarmd sanitair is modern en netjes.
Er zijn zowel voor de dames als heren ieder 3 toiletten en in totaal 5 douches. Het gebruik van de douches is voor de gasten gratis.

Afwassen kan aan de buitenkant van het toiletgebouw. Deze afwasruimte is van uitstekende kwaliteit met onder andere gratis warm water voor de afwas.

In de wasserette zijn een wasmachine en droger aanwezig.

Het afval wordt gescheiden aangeboden in de ondergrondse containers op één centraal punt op de camping.

 

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!