+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Studio’s Ool, Roermond

Midden-Limburg (Nederland)
2
6
2
42
deel dit

Studio’s Ool, is een vrijstaande studio met B&B faciliteiten gelegen in een gerestaureerde boerenschuur vlakbij Roermond aan De Maasplassen van Midden-Limburg. Deze vakantieaccommodatie bestaat uit twee afzonderlijke studio’s, die ook heel goed te combineren zijn als uw gezelschap uit 3 tot 6 personen bestaat waarbij iedere studio beschikt over een eigen badkamer met toilet. Uw verblijf is inclusief een heerlijk ontbijt. Eén van de twee studio’s heeft een kitchenette. Deze locatie is een ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie in Midden-Limburg, vlakbij De Maasplassen voor water-fiets en wandel- en visplezier en met het Outlet-centrum Roermond op zeer korte afstand waar ook uw hond welkom is. Een leuk verblijf voor een leuke prijs.

Tip: laat u zelf verwennen in deze studio met een lekker ontbijt en rust uit vlakbij de Maasplassen, bij Roermond.

Studio’s Ool is gelegen op 3 minuten lopen van het dagstrand De Oolderplas bij Ool (gemeente Roermond). De Maasplassen zijn kunstmatig aangelegde meren aan de Maas in het Limburgse Maasland. Ze liggen zowel in Belgisch als Nederlands Limburg. Je zou het niet zeggen maar De Maasplassen zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland en dat gelegen in de provincie Limburg. De plassen hebben ongeveer een gezamenlijke oppervlakte van 30km². Eigenlijk kun je spreken van diepe grindgaten die ontstonden door de winning van grind. Sinds 1990 werd de grindwinning afgebouwd en vandaag de dag wordt er nog op enkele plaatsen de grind gewonnen. Zo kwam er steeds meer ruimte voor dagstranden (let op, niet op alle dagstranden zijn honden toegestaan) en watersportgebied, natuurgebied en jachthavens en campings voor het toerisme. Je kunt er dan ook zwemmen, surfen, duiken, roeien en kanoën, waterskiën. In de zomermaanden zijn de dagstranden omgetoverd tot hippe beachclubs. Er zijn verschillende kleine jachthavens voorzien van moderne faciliteiten. Je kunt er overigens ook uitermate goed vissen maar denk dan wel om de VISpas of een weekvergunning te halen. Maastricht ligt op 42 km met de auto en Aken op 50 km.

Studio’s Ool hebben één centrale ingang met ieder een eigen privé-voordeur.

Indeling Studio 1 (rechterkant bij binnenkomst).
Begane grond:
ruime woon-slaapliving met toegang tot het terras. Er staat een 2-persoonsbed, kitchenette met koelkast en vriesvakje, Senseo apparaat, twee kookplaatjes, waterkoker, een paar kookpotjes en bestek voor 2 personen, koffie- en theekoppen, thee- en koffie faciliteiten, keukendoeken, suiker en melk en Senseo pads beschikbaar, faciliteiten van warm en koud stromend water. De kitchenette is alleen te gebruiken voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd.
Het woongedeelte is voorzien van comfortabel zitmeubilair, ontbijt tafel met 2 stoelen en er is voldoende ruimte om er een 3e bed te plaatsen.

Vide:
Studio 1 is voorzien van een zoldervide (open ruimte) waar indien gewenst nog een extra persoon (kind) kan slapen. Deze vide is te bereiken via een houten laddertrap.

Badkamer:
Studio 1 is voorzien van een badkamer die is gelegen in het centrale halletje bij binnenkomst. Deze badkamer is alleen bestemd voor de gasten van Studio 1.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Buiten:
Via de woonkamer is er toegang tot het gemeenschappelijk terras (wordt gedeeld met Studio 2). Op het terras staat een comfortabel houten tuinmeubilair en kijkt men uit op de binnenplaats en de schuur. Het woonhuis van de eigenaar grenst aan het terras maar de eigenaar respecteert uw privacy.
Honden mogen op het erf vrij rondlopen maar let op dat het terrein niet is omheind en u uw hond dus in de gaten moet houden.

Indeling studio 2 (linkerkant bij binnenkomst)

Begane grond:
Ruime woon-slaapliving met een 2-persoonsbed (twee 1-persoonsmatrassen). Ruime badkamer met bad en stortdouche en wastafel. Er is een koelkast, koffie- en thee faciliteiten, Senseo koffiezetapparaat met koffiepads, suiker, melk en thee. Er staat een ontbijttafel met 2 stoeltjes om in de ochtend het ontbijt te nuttigen.
Het woongedeelte is voorzien van een tv, comfortabel zitmeubilair en er is voldoende ruimte om nog een 3e bed te plaatsen.

Buiten:
gasten van studio 2 kunnen gebruik maken van het gezamenlijke terras, dat te bereiken is via de voordeur van het gebouw (dus geen entree vanuit de studio). Dit terras wordt gedeeld met de gasten van studio 1.
Op het terras staat een comfortabel houten tuinmeubilair en kijkt men uit op de binnenplaats en de schuur. Het woonhuis van de eigenaar grenst aan het terras maar de eigenaar respecteert uw privacy.
Honden mogen op het erf vrij rondlopen maar let op dat het terrein niet is omheind en u uw hond dus in de gaten moet houden.

Studio 1 en Studio 2 kunnen ook tezamen worden gehuurd. Dat biedt meer privacy en de ruimte is dan geschikt tot maximaal 6 personen. De studio’s zijn verbonden door een verbindingsdeur via de badkamer van Studio 2. Uiteraard is deze tussendeur afgesloten als u maar gebruik maakt van een studio.

Er is gratis Wifi beschikbaar.
Parking op eigen terrein.
In de studio’s mag niet worden gerookt.
De vloer is voorzien van tegels (marmer).
CV verwarming.
Verblijf is inclusief ontbijt.

 

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!

 • Gemeenschappelijk terras

  Gemeenschappelijk terras

 • Zitje met koelkast Studio 2

  Zitje met koelkast Studio 2

 • Voorzijde Studio's Ool

  Voorzijde Studio's Ool

 • Gezamenlijke voordeur Studio's Ool

  Gezamenlijke voordeur Studio's Ool

 • Zijgevel Studio 2

  Zijgevel Studio 2

 • Studio 2

  Studio 2

 • Doorkijkje naar Studio 2

  Doorkijkje naar Studio 2

 • Interieur Studio 2

  Interieur Studio 2

 • Bed Studio 2

  Bed Studio 2

 • TV Studio 2

  TV Studio 2

 • Badkamer Studio 2 (wastafel)

  Badkamer Studio 2 (wastafel)

 • Badkamer (bad) Studio 2

  Badkamer (bad) Studio 2

 • Terras deur Studio 1

  Terras deur Studio 1

 • Kitchenette Studio 1

  Kitchenette Studio 1

 • Ontbijttafel Studio 1

  Ontbijttafel Studio 1

 • twee persoonsbed Studio 1. Ool

  twee persoonsbed Studio 1. Ool

 • Vide, Studio 1. Slaapplaats 3e persoon.

  Vide, Studio 1. Slaapplaats 3e persoon.

 • Badkamer Studio 1

  Badkamer Studio 1

 • Douche Studio 1

  Douche Studio 1

 • Voorkant Boerenhoeve Ool

  Voorkant Boerenhoeve Ool

 • Wandelgebied langs De Maasplassen

  Wandelgebied langs De Maasplassen