+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantieappartement De Hooizolder, Epen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
4
2
240
deel dit

Vakantieappartement De Hooizolder is gelegen op het terrein van Herberg de Smidse in Epen (Zuid-Limburg). Met zijn prachtige ligging midden in het uitgestrekte wandelgebied van Epen en omgeving zult u hier genieten van een mooi verblijf. Het is een bovenwoning die sfeervol is ingericht met een inpandig balkon met magnifiek uitzicht over het Geuldal en de rivier de Geul. U kijkt over de weg heen en hebt zicht op het grote veld/weiland waar uw hond naar hartenlust kan rennen en vanuit dit veld liggen de wandelpaden aan uw voeten en die van uw viervoeter.

Epen, (betekent, ‘nederzetting bij de rivier’) ligt ten zuiden van Wittem in Zuid-Limburg. Onder de gemeente Epen vallen ook de buurtschappen Diependal, Eperheide, Kuttingen, Plaat, Terpoorteren en Terziet.

Epen en omgeving is het mooiste wandelgebied dat u zich kunt wensen in Zuid-Limburg. En dat op nog geen dagreis afstand van uw huis! Alleen al rond het dorp Epen start 150 km aan wandelpaden. Deze voeren u door weilanden, holle wegen, door bossen, gehuchten en dorpjes, maar ook komt u langs prachtige dalen en over de heuveltoppen met panoramische uitzichten. Steden als Maastricht, Aken en Luik, zijn met de auto binnen handbereik.

Het vakantieappartement De Hooizolder is als volgt ingedeeld. 

Begane grond:
De woning bestaat uit twee verdiepingen met trappengang. Via een eigen voordeur kom je in het halletje met de trap naar de 1e verdieping. In de hal op de begane grond is een 2-persoonsslaapkamer met twee 1-persoonsbedden (tegen elkaar aan geschoven).

1e verdieping:
Toegang tot de gezellig ingerichte woon-eetkamer met een comfortabele meubilair, een houten eettafel met 4 stoelen en een open keukentje voorzien van en koelkast, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, magnetron, 4 pits gasfornuis, keukengerei, potten en pannen en bestek. Er is kabel tv.
Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de 1e verdieping ligt ook de tweede 2-persoonsslaapkamer met twee 1-persoonsbedden, gesitueerd onder een schuin dak (de voormalige hooischuur). Deze slaapkamer is te bereiken via enkele treden.

Buiten:
De woning heeft een overdekt balkon, gelegen direct aan de woonkamer met een grandioos uitzicht. Hier zult u zeker genieten van een heerlijke zomeravond met ondergaande zon.

Parkeren: 
Op de parkeerplaats van Herberg de Smidse (gratis).

Faciliteiten:
Bed-bad-keukenlinnen is inclusief en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.
Gratis WiFi.

U kunt gebruik maken van de Eetkamer (restaurant) van Herberg de Smidse en ook bestaat er de mogelijkheid tot het reserveren van een ontbijt (€ 12,00 p.p.) of een half-pension arrangement (€ 34,00 p.p.p.dag). Dit kunt u ter plaatse nog beslissen en regelen.

Mocht u interesse hebben in vergelijkbare woningen ook voor 4 personen op hetzelfde terrein van Herberg de Smidse, klik dan op de volgende link:

De Smidse (4 personen)
Het Melkhuisje vrijstaand met (deels) omheind tuintje ( 4 personen)

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.