+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantieappartement Le petit Bohan, Regio Bouillion

Belgische Ardennen (België)
3
5
2
160
deel dit

Langs een beekje, ligt deze vrijstaande Ardeense woning midden in een bosrijke omgeving. De woning bestaat uit twee woondelen. Het Vakantieappartement Le petit Bohan (maximaal 5 personen) zie hier omschreven en het Vakantiehuis Le grand Bohan (maximaal 13 personen). De woondelen kunnen apart worden gehuurd maar ook samen en het gehele huis wordt dan geschikt voor grotere groepen tot 18 personen. U kunt hier genieten van een vakantie in de Belgische Naamse Ardennen, niet ver verwijderd van de Franse grens.

Vakantieappartement Petit Bohan is gelegen in het dorp Bohan sur Semois in de Belgische Naamse Ardennen in de provincie Namen waar Frans wordt gesproken. Bohan ligt ongeveer 2 km van de Franse grens in een mooi landschap. In Bohan vindt u een supermarkt, restaurants, café’s en bakker en slager. Bijzonder is het kerkje in Bohan sur Semois uit 1760 gebouwd in Ardeense kerkbouw uit het midden van de 18e eeuw. De streek is bosrijk met vele uitgestippelde wandelpaden, maar aanlijnplicht i.v.m. wilde dieren die zich in de bossen begeven.

Vakantieappartement Petit Bohan is als volgt ingedeeld.

Via een buitentrap entree naar het appartement. Ligging van het terras is voor de voordeur van het appartement.

Begane grond (alles is gelijkvloers):
Inkomsthal.
De keuken is compleet uitgerust met 4-pits vitrokeramische kookplaat, afzuiginstallatie, oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en mixer. In de keuken staat een houtkachel.
De woonkamer is voorzien van kabel-tv en dvdspeler en slaapbank voor 2 personen.
2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en op een slaapkamer nog een hoogslaper en een 1-persoonsbed.
De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet.

Buiten: terras met tuinmeubilair, BBQ, en parasol. Het terras is omheind maar is maximaal 1 meter hoog.

Het vakantieappartement Petit Bohan kan goed gecombineerd worden met het Vakantiehuis Grand Bohan waardoor er 18 slaapplaatsen beschikbaar zijn en het gehele terrein inclusief de tuin tot uw beschikking is. Ideaal voor groepen of familiebijeenkomst.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming en een houtkachel in de keuken.
De woonkamer is voorzien van kabeltv verbinding.
De slaapkamers zijn voorzien van bedden met donsdekbedden en hoofdkussens.
afmetingen van de bedden: 1.60 m x 2.00 m voor het tweepersoonsbed en 0.90 x 2.00 m voor het eenpersoonsbed.

Linnengoed: u dient zelf bed-bad-keukenlinnen mee te brengen en is niet te huur bij de eigenaar.

Huisdieren zijn uiteraard welkom en verblijven gratis bij Hunneke Travel (maximaal 3) meerdere honden zijn op aanvraag.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden of de richtprijzen dusdanig afwijken van de actuele prijzen, zullen wij contact met u opnemen.