+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantiehuisje Bully, Seine Maritime

Frankrijk (Overige Regio's)
2
4
2
299
deel dit

‘Une petite maison traditionnelle’, of te wel een klein vakantiehuis gebouwd in de traditionele bouwstijl van Normandië. Genesteld in het hart van het prachtige wandelgebied Het land van Bray (Pays de Bray, noord Frankrijk). Dit knusse huis is een aantal jaren geleden goed gerestaureerd en geschikt voor een verblijf met maximaal 4 personen. Het heeft een prachtige bloementuin van 290m2 (goed omheind) en ideaal voor een ontspannen verblijf. De sfeer in huis wordt verhoogt door een originele open-haardschouw. De vriendelijke Franse eigenaresse woont vlakbij maar respecteert uw privacy en ontvangt u graag samen met uw hond(en).

Het vakantiehuis is gelegen in Pays de Bray, (Normandië). Het platteland van Noord-Frankrijk met Franse kleine dorpen, mooie vakwerkhuizen en boerderijen. Het is een echt wandelgebied! Ook is het goed gelegen voor uitstapjes naar de kust met de bekende rotskusten van La Normandie. De stad Rouen, hoofdstad van de regio en van het departement ligt op ongeveer 40 km. Er liggen vele charmante dorpjes in de direkte omgeving zoals Forges-les-Eaux en Neufchâtel-en-Bray, Mesnieres-en-Bray en St Saëns. Het strand en de zee ligt ongeveer op 35 km, St. Martin-Plage, Dieppe (historische badplaats), Le Tréport (noordelijkste badplaats van Normandië en heeft de hoogste steile kliffen van Europa) en Ault. In de directe omgeving is er verder voldoende aan activiteiten te ondernemen, zoals vissen, paardrijden, golven (18-holes golfbaan, Golf de la Forêt Verte).

Indeling vakantiehuis Bully.

Begane grond:
Zoals in veel oudere huizen in Frankrijk, treedt je bij binnenkomst direkt in de woon-leefruimte. De knusse sfeer in de woonkamer wordt met name vergroot door de mooie grote open-haard. Er staat een (slaap)bank en twee rieten stoelen. Een eetkamertafel met 4 stoelen. De keuken beschikt over een 4 pits gasfornuis, vaatwasmachine, magnetron, kleine oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Verder is er in ruime mate pannen en potten en bestek om te kunnen koken. Op de begane grond is tevens de badkamer, met een douchecabine en wastafel. In de badkamer staat ook een wasmachine. De ruimte wordt verwarmd met een elektrische kachel. Het toilet ligt naast de badkamer. Via de achterdeur bereik je de mooie omsloten tuin.

1e verdieping:
Via een houten trap bereik je de slaapkamers. 1e slaapkamer met twee 1-pers. bedden (90×190); 2e slaapkamer met een 2-pers. bed (140×190). Beiden slaapkamers zijn voorzien van elektrische kachels.

Buiten:
U beschikt over een mooie grote bloementuin, (290m2) met tuinmeubels en BBQ. De tuin is goed omsloten dus uw hond kan in alle veiligheid buiten rondlopen.

Parkeren: voor de deur op straat.

Faciliteiten:

Beddengoed is aanwezig en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Badhanddoeken en keukendoeken dient u zelf mee te nemen en zijn ook niet te huur.

Babybenodigdheden, zoals een bedje en een badje zijn op aanvraag, hier worden geen extra kosten voor berekend.

Er is Wifi aanwezig maar het ontvangst is niet altijd even best. Er is een tv (klein beeldscherm) waar u enkele Franse tv-zenders op kunt ontvangen. Er is géén DVD-CD player.

Huisregels ten aanzien van het meenemen van honden. De huiseigenaar stelt verplicht dat er een hondenbench of mand wordt meegenomen. Het is niet toegestaan om de hond alleen te laten in de woning. Echter wel als u de hond tijdens uw afwezigheid gedurende een korte periode in de bench laat verblijven. Een andere optie is om de hond in de tuin te laten, omdat deze volledig is afgezet. Let op dat de hond geen hinder veroorzaakt, zoals langdurig blaffen of gaat knagen aan het meubilair. De huiseigenaar heeft zelf ook een hond en deze is vriendelijk.

De prijs (zie prijslijst) is exclusief gebruik van de elektrische kachels en warm water. Conform meterstand worden deze kosten achteraf met uw verrekend. Het huis wordt verwarmd met elektrische kachels (1 in de woonkamer, 1 in de badkamer, 1 in de keuken en op de slaapkamers). De energiekosten in Frankrijk zijn hoger als in Nederland. Graag hiermee rekening houden en deuren en ramen sluiten indien de verwarming aan is. En bij verlaten van de woning de elektrische kachels terugplaatsen op winterstand.

Borg: € 350,00 cash te voldoen bij aankomst. De borg wordt weer aan u teruggegeven onder aftrek van de verbruikskosten van elektriciteit en de toeristenbelasting en eventuele andere diensten, zoals haardhout (€ 6,00 per korf, 1e korf is gratis).

 

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

Richtprijzen. Prijs is afhankelijk van vertrekdatum en seizoen. U ontvangt vóór definitieve reservering van ons de actuele prijs.

Prijsindicatie voor een week: verblijf van zaterdag tot zaterdag

Laagseizoen: € 299,00 (januari, februari, maart, oktober, november en tot 20 december)

Tussenseizoen: € 399,00 (april, mei, juni, september, van 20 december tot 30 december)

Hoogseizoen: € 499,00 (juli en augustus, vanaf 30 december tot 8 januari 2018)

Prijzen zijn exclusief: gebruik van elektriciteit (kachels en warm water), toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief: bedlinnen, koud water, gas, een korf hout, elektriciteit (licht).

Borg ter plaatse cash te voldoen: € 350,00 (ontvangt u weer terug op het einde van het verblijf minus gebruik elektriciteit, toeristenbelasting, evt. extra hout en de eindschoonmaak (€ 40,00).

2 honden maximaal toegestaan en deze logeren gratis bij Hunneke Travel. Hondenbench en/of mand verplicht mee te nemen voor de hond(en).

Badhanddoeken en keukendoeken zelf meenemen en ook niet te huur.

 • Straatzijde

  Straatzijde

 • Tuin zomer

  Tuin zomer

 • heerlijk voor de haard..

  heerlijk voor de haard..

 • Hondenbench (verplicht)

  Hondenbench (verplicht)

 • Keuken

  Keuken

 • 2 persoons slaapkamer

  2 persoons slaapkamer

 • twee persoons slaapkamer met twee bedden.

  twee persoons slaapkamer met twee bedden.

 • Achterzijde vakantiehuisje Bully. Winter 2017

  Achterzijde vakantiehuisje Bully. Winter 2017

 • Doorkijkje naar de tuin (winter 2017)

  Doorkijkje naar de tuin (winter 2017)

 • Omsloten tuin (winter 2017)

  Omsloten tuin (winter 2017)

 • Hond van de huiseigenaar

  Hond van de huiseigenaar

 • Vakantie vriendinnetje (buurhond)

  Vakantie vriendinnetje (buurhond)

 • Chateau Mesnieres

  Chateau Mesnieres

 • Jachthaven van Dieppe

  Jachthaven van Dieppe

 • Kliffen bij Le Tréport Normandië

  Kliffen bij Le Tréport Normandië

 • Vis hal in Le Tréport

  Vis hal in Le Tréport

 • Zonsondergang bij Ault (Normandische kust)

  Zonsondergang bij Ault (Normandische kust)

 • La Cloche Rouen

  La Cloche Rouen

 • Kathedraal Rouen

  Kathedraal Rouen