+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantiehuisje de Binnenplaets, Schimmert

Zuid-Limburg (Nederland)
3
2
1
160
deel dit

Vakantiehuisje de Binnenplaets is de plek om een paar dagen van uw vakantie met uw hond in Zuid-Limburg te genieten. Het huisje ligt in het natuurschoon van Schimmert, waar u heerlijk met de hond kan wandelen. Het is geschikt voor maximaal 2 personen. Het heeft een omheinde tuin/terras en ligt vrijstaand. Het vakantiehuisje De Binnenplaets ligt op het terrein van een voormalige Limburgse carréboerderij (Hoeve Schimmert) waar ook diversen verzorgden 2-5 persoons-vakantieappartementen zijn te huur.

Schimmert behoort tot de gemeente Nuth in Zuid-Limburg. En ligt op ongeveer 5 km van Valkenburg aan de Geul, 12 km van Maastricht en 20 km tot Aken in Duitsland. Schimmert is bekend om zijn markante watertoren. Het is voor de verre omtrek een goed oriëntatiepunt. De grote hoogteverschillen in Zuid-Limburg maakten het bij de aanleg van de streekwaterleidingen mogelijk om de bouw van watertorens tot deze ene te beperken. Op de Nationale Monumenten Dag (ieder tweede weekend van september) is deze watertoren te bezichtigen. U heeft bovenin de toren een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland. De moeite van een bezoek zeker waard.

Vakantiehuisje De Binnenplaets, Schimmert is als volgt ingedeeld.

Begane grond:

Woonkamer met een gezellige houtkachel. De open-keuken die volledig is ingericht met een vaatwasmachine, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, etc.

1e verdieping:

Hier bevindt zich de slaapkamer voor 2 personen met een 2-persoonsbed. De badkamer met een wastafel, toilet en douchecabine.

Buiten is het terrein omheind en staat op het terras een lounge-set.

Totale oppervlakte 60m2 en het huisje ligt vrijstaand.

Parkeren is mogelijk op de privé parking van Hoeve Schimmert/Pannenkoekenhuis.

Faciliteiten vakantiehuisje De Binnenplaets, Schimmert:

Het is verboden te roken in het huisje.
Er is WiFi (gratis) aanwezig.

Bed- badlinnen zelf meenemen of huren (bij boeking opgeven, zie prijslijst).
Ontbijtservice is mogelijk tegen een toeslag. Kan ook nog ter plaatse worden geregeld. (zie prijslijst).

Er zijn een aantal gezamenlijke voorzieningen: (gratis) parkeren, (speel)tuin, weiland met zitjes en terras op de binnenplaats.
De woning is gelegen op hetzelfde terrein van Hoeve Schimmert. Hier zijn meerdere goed verzorgde vakantieappartementen in gevestigd geschikt voor 2 tot 5 personen.

Er is een Pannenkoeken restaurant in Hoeve Schimmert gevestigd. Het hele jaar door geopend.

Er is een kleine huisweide met boerderijdiertjes, zoals eenden, kippen, varkentje, schaapjes en geitjes. Deze beestjes verblijven op een afgesloten weiland in de zomermaanden. Let op dat uw hond geen hinder veroorzaakt bij deze dieren zoals blaffen tegen de dieren of er achter aan rennen.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open de PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene banner rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

 • Vakantiehuisje de Binnenplaets

  Vakantiehuisje de Binnenplaets

 • Huisje met tuin terras achterzijde zonzijde

  Huisje met tuin terras achterzijde zonzijde

 • Zijkant huisje

  Zijkant huisje

 • Terras en zicht achterzijde huisje

  Terras en zicht achterzijde huisje

 • Interieur keuken 1

  Interieur keuken 1

 • vide met twee perssoons bed

  vide met twee perssoons bed

 • vide met zicht naar beneden

  vide met zicht naar beneden

 • zonneschijn

  zonneschijn

 • Koffie faciliteiten

  Koffie faciliteiten

 • zoet

  zoet

 • badkamer met douche en toilet en wastafel

  badkamer met douche en toilet en wastafel

 • Heerlijk uitzicht op het weiland

  Heerlijk uitzicht op het weiland

 • knorretje

  knorretje

 • geitjes in de wei

  geitjes in de wei

 • Binnenplaats van Hoeve Schimmert

  Binnenplaats van Hoeve Schimmert

 • pannenkoekenhuis

  pannenkoekenhuis