+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantiehuisje Klein Elzet, Mechelen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
4
1
360
deel dit

Vakantiehuisje Klein Elzet, is landelijk gelegen op een rustig en zeer bijzonder plekje in Mechelen. Deze knusse woning is geschikt voor 2-4 personen. Het ligt vrij in de tuin en hoogstamboomgaard van een boerderij in het gehuchtje Elzet. Vanuit de tuin heeft u een mooi uitzicht over de weilanden en de heuvels van Zuid-Limburg. De woning beschikt over een open-haard en in de tuin staat een hot-tub (tegen betaling). Het is een prima plekje met voldoende privacy, rust en ruimte en het nodige comfort.

Beschikbaarheid: deze woning is t/m medio september 2021 helemaal volgeboekt!

Mechelen ligt in Zuid-Limburg. Vlakbij de toeristische dorpjes, Slenaken, Epen, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem. Ongeveer een half uurtje rijden met de auto bevindt u zich al in de Steden Driehoek, Aken (D), Maastricht en Luik (B). Mechelen is een klein gezellig dorp, maar met de nodige faciliteiten, zoals een bakker, slager en supermarkt en gezellige eetcafés, waar vaak ook uw hond óók welkom is. De omgeving is rijk aan oude Limburgse vakwerk hoeven en vakwerk huizen. Tevens voert door Mechelen de bekende ANWB Mergellandroute, met slingerende landwegen en wandelpaden. De riviertjes de Geul en de Mechel hebben het landschap hier in vele jaren bepaald. De omgeving kent typische hellingbossen, met de wintereik, ruwe berk, lijsterbes en hulst. De bossen worden grotendeels beheerd door Staatsbosbeheer. Het mooie landschap van Mechelen, met kronkelige landweggetjes, holle wegen, weidevelden en heuvels, maken dit een ideale plek voor uw vakantiegezelschap en de hond(en).

Het vakantiehuisje Klein Elzet is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
Bij binnenkomst sta je direct in de open keuken met een vaatwasser, koelkast, magnetron, 4 pits gasfornuis, eettafel en stoelen.
Via de doorloop kom je terecht in de knusse huiskamer met open-haardkachel (ruim voorraad aan hout is aanwezig).
Het zitgedeelte bestaat uit een bank die omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbedbank (ten behoeve van de 3e en 4e persoon) en comfortabel meubilair. Er is tv-digitenne met radio in de woonkamer. Via een tweede doorloop bereik je de 2-persoonsslaapkamer. Naast deze slaapkamer is de badkamer met een douche, wastafel, toilet.

Buiten:
De woning beschikt over een groot privé terras en tuindeel dat onderdeel is van de 4.000 m² grote tuin die om het perceel ligt. In de boomgaard staat een hottub. Deze is tegen een vergoeding te gebruiken.

Op het terrein ligt nog een vakantiewoning geschikt voor 4 – 8 personen, zie vakantiewoning Elzet.
De tuin (4.000 m ²) is gemeenschappelijk, maar rondom elke woning heeft ieder zijn eigen privacy en zitgedeelte.

Faciliteiten:

Sinds kort beschikt deze vakantiewoning over een hottub in de tuin. Na een wandeling is het hier buiten gewoon genieten van een warm bad (houtgestookt). Geheel privé en met uitzicht over het Heumerbeekdal.
De kosten voor gebruik bedragen: € 50,00 voor een dag; € 75,00 voor twee dagen en € 100,00 voor drie dagen.

Inclusief:

 • Bed-bad-en keukenlinnen en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
 • Een houtkorf bij aankomst, de rest van het hout is tegen een vergoeding te verkrijgen bij de eigenaar of zelf aankopen.
 • Parkeergelegenheid
 • Gebruik van Wifi. Maar niet geschikt voor het streamen van audiovisuele bestanden.

Honden:

Het is niet toegestaan de dieren op meubels zoals bedden en banken te laten liggen. De honden dienen op het terrein te zijn aangelijnd of onder controle van het baasje. Hondenontlasting dient te worden opgeruimd in de tuin. In de directe omgeving zijn voldoende uitlaatgelegenheden voorhanden.

Deze woning is geschikt voor mindervaliden.
De huiseigenaar
woont op hetzelfde perceel en garandeert uw privacy

 

 

Beschikbaarheid: deze woning is t/m medio september 2021 helemaal volgeboekt!

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!

 • Gezellig terras met tuinmeubilair.

  Gezellig terras met tuinmeubilair.

 • Hot-tube in tuin met uitzicht.

  Hot-tube in tuin met uitzicht.

 • Huiskamer met open haard, vakantiewoning Timo

  Huiskamer met open haard, vakantiewoning Timo

 • Regenboog over Elzet

  Regenboog over Elzet

 • Luno, hond van de eigenaar

  Luno, hond van de eigenaar

 • de omgeving van Elzet

  de omgeving van Elzet