+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantiehuisjes Rozenhof, Vijlen

Zuid-Limburg (Nederland)
2
6
3
160
deel dit

Logeren in een origineel Zuid-Limburgs vakwerkhuisje! Deze knusse huisjes zijn gelegen in Camerig, een gehucht in de heuvels rondom Vijlen. U heeft de keuze uit vijf verschillende huisjes met een omheind tuintje en/of terrasje. Sommige huisjes beschikken over een open-haard. Vlakbij 300 meter verderop, ligt een camping met een restaurant, terras en een buiten-zwembad. De vakantiehuisjes liggen op een mooi stukje Limburgs Heuvelland waar u voor een voordelige prijs goed kunt vertoeven.

Voordeeltip: goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vijlen, (de naam stamt van het Latijnse ’villare’, boerderij, landgoed) is een bergdorp en ligt ten noordwesten van Vaals in Zuid-Limburg en onderdeel van de Drivelandengemeente, beter bekend als het Drielandenpunt. Op een hoogte van 280 m boven NAP bevindt zich het gebied rondom de Vijlenerberg. Een verscholen natuurgebied, met mooie vergezichten, hellingbossen en rivierdalen, zoals het Geuldal. De dorpjes en gehuchten tussen de Limburgse dalen geven het gebied de sfeer dat je in het buitenland terecht bent gekomen. De eeuwenoude bossen, zoals het Vijlenerbos, hebben in de winter een sneeuwlaagje en kan er bij een strenge winter worden geskied en op de warme zomerdag is het er koel onder de oude loofbomen. De meanderende riviertjes en beekjes hebben het dal uitgesleten en zorgen voor spectaculaire uitzichten. Kortom u verblijft hier in een fantastische omgeving. De steden Luik, Aken, Maastricht en Heerlen zijn goed per auto bereikbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of om cultuur op te snuiven.

De vakantiehuisjes zijn als volgt ingericht:

Er zijn drie 6 persoons-vakantiehuisjes waarvan twee met en een zonder open haard (geef uw voorkeur op bij boeking). De indeling van de 6 persoons-huisjes zijn verschillend maar allen hebben 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wc. De open keuken beschikt over een magnetron, koelkast, 4-pitsgasfornuis, waterkoker en complete keukeninventaris zoals bestek, potten en kookpannen. De woonkamer kan in ruimte verschillen per vakantiehuisje maar heeft altijd een tv, radio-cd en is voorzien van een centrale verwarming. Er is een 6 persoons-huisje dat is aangepast voor mindervaliden en heeft 2 badkamers waarvan 1 met een bad.

Er zijn twee 4 persoons-vakantiehuisjes zonder open haard. De indeling van de 4 persoonshuisjes zijn verschillend maar allen hebben twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed. Ze beschikken over een badkamer met douche, wc en wastafel. De open keuken beschikt over een magnetron, koelkast, 4-pitsgasfornuis, waterkoker en keukeninventaris zoals bestek, potten en kookpannen
De woonkamer verschilt van de 4 persoonshuisjes in ruimte maar heeft altijd een tv, radio-cd en is voorzien van een centrale verwarming..

Buiten:
De vakantiehuisjes zijn voorzien van een omheind tuintje met tuinmeubilair en sommige huisjes hebben aan de voorzijde ruimte voor een klein terras. De huisjes liggen geschakeld aan elkaar.

Parkeren:
Er is een kleine parkeerplaats vlakbij de vakantiehuisjes en anders is parkeren ook mogelijk op het campingterrein. (300 meter verderop).

Al de vakantiehuisjes zijn goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Sommige huisjes hebben een open-haard (voorkeur bij boeking opgeven).

Linnengoed:
Op de bedden liggen kussens en u dient verplicht bedlinnen af te nemen i.v.m. hygiëne (dekbedden liggen dan ook klaar). Zie prijslijst.
Bad- en keukenlinnen
dient u zelf mee te nemen en is niet te huur!

Er is WiFi, maar soms met een tragere verbinding. In het camping restaurant is goede verbinding.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze accommodaties op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan.
Dat betekent dat de medewerker van Hunneke Travel alles in het werk zal stellen om u binnen 48 uur te berichten of uw reserveringsaanvraag wel/niet zal worden bevestigd. Reserveringsaanvragen die op officiële erkende Nederlandse en Belgische feestdagen worden gemaakt, worden pas op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Mocht u binnen de hierboven gestelde antwoordtermijn na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?
Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de (richt)prijzen (zie hieronder en open PDF) en klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie rechtsboven).
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking. In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden en/of de prijzen dusdanig afwijken van de richtprijzen, zullen wij contact met u opnemen.

 • Open haard (voorbeeld)

  Open haard (voorbeeld)

 • Uitzicht bij Vijlen

  Uitzicht bij Vijlen

 • Voorbeeld twee persoons slaapkamer

  Voorbeeld twee persoons slaapkamer

 • Voorbeeld interieur keuken

  Voorbeeld interieur keuken

 • 2 persoons bed

  2 persoons bed

 • badkamer huisjes voor 6 personen

  badkamer huisjes voor 6 personen

 • Voorbeeld badkamer bij huisje voor 6 personen.

  Voorbeeld badkamer bij huisje voor 6 personen.

 • woonkamer 4 persoons huisje

  woonkamer 4 persoons huisje