+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantiewoning de Wingerd, Ulestraten

Zuid-Limburg (Nederland)
2
10
3
405
deel dit

Vakantiewoning de Wingerd is onderdeel van een kleinschalig vakantiecomplex dat bestaat uit 3 vakantiewoningen. Het is gelegen in een landelijke omgeving aan de voet van een bosrand in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Het is een fijne plek om onbezorgd te genieten van een rustige vakantie. Vakantiewoning de Wingerd beschikt over een terras met uitzicht op het bos- en gemeenschappelijk groot tuinperceel. Vanuit de tuin heeft u direct toegang tot de kronkelige en steile bosrand gelegen rondom het authentieke boerengehucht Waterval. De steden Maastricht (12 km), het levendige Valkenburg aan de Geul (10 km) en de historische steden zoals Luik en Aken (35 km) liggen binnen een half uurtje rijden verwijderd.

De Vakantiewoning de Wingerd ligt in het gehuchtje Ulestraten, gemeente Meerssen. De ligging is aan de rand van het mooie bosgebied Waterval, waar u kunt wandelen en via holle wegen en onverharde paadjes, langs akkers en velden met een beetje geluk nog een vos, das of ree kunt tegenkomen. De boodschappen kunt u doen binnen een straal van 1.5 km in de gezellige winkelstad Meerssen. Op fiets- en loopafstand zijn in de directe omgeving voldoende restaurants, warme bakkers, slager en supermarkten te vinden (Lidl en Jumbo, Hema). De stedendriehoek, Maastricht, Aken en Luik liggen binnen een straal van een half uur rijden.

Vakantiewoning de Wingerd is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
De woning ligt direct aan de rand van het bos/natuurgebied.
Er is een ruime eetkamer en een gezellige living met TV en DVD speler en internetaansluiting. Er is een open-keuken met de nodige keukenfaciliteiten, zoals oven, combi-magnetron, 4-pits elektrische kookplaat, filter-koffiezetapparaat, waterkoker, 3 koelkasten waarvan 2 met vriesvakje, vaatwasmachine en een wasmachine.

1e verdieping:
Hier bevinden zich op de overloop de 2 badkamers met douche en toilet. Er zijn in totaal 3 slaapkamers.
Verdeling: 2 slaapkamers met vier 1-persoonsboxspringbedden en 1 slaapkamer met twee 1-persoonsboxspringbedden.

Buiten:
De woning
beschikt over een L-vormig terras met deels uitzicht op de gemeenschappelijke tuin- en het bosperceel. Op het terras staat een tuintafel met voldoende tuinstoelen en BBQ. Bomen en struiken zorgen op het terras voor voldoende schaduw op zonnige dagen.

Gemeenschappelijke faciliteiten:
Voor kleine kinderen is er een speeltuintje met hobbelpaard en klimrek. In de grote tuin is een deel geschikt gemaakt als stookplaats om samen gezellig te genieten van de avonden rondom een kampvuur.

Het bosperceel (privé en 5000 m²) is uitermate geschikt om honden vrij te laten ravotten. Er stroomt een kabbelend beekje dwars over het terrein (de Waterval) waar iedere hond van mag genieten tijdens warmere maanden (let op het terrein is niet omheind maar ligt in een kom met hoge struiken en bomen).

Vakantiewoning de Wingerd (10 personen) is onderdeel van een kleinschalig vakantiecomplex bestaande uit drie vakantiewoningen. Waterval (8 personen) en Vliek (14 personen). Mocht uw reisgezelschap dus uit meerdere personen bestaan dan kan ook een combinatie gemaakt worden met de overige vakantiewoningen. Tot een gezelschap van 32 personen!

Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar voor de gasten.
De vakantiewoning is rookvrij.
Er is gratis Wi-Fi/Internetverbinding.

Kinderbed, kinderstoel, box, speeltuintje en spelletjes voor kinderen beschikbaar.
Er is een afgesloten schuur waar eventueel fietsen in kunnen worden gestald.

Maximaal 2 honden toegestaan. Meerdere honden op aanvraag.

Beschikbaarheid:
Hunneke Travel biedt een veelzijdig aanbod van vakantiehuizen waar de hond welkom is. Wij werken samen met meerdere huiseigenaren en leveranciers en daarom zijn al onze vakantiehuizen op aanvraag en treft u géén beschikbaarheidskalender aan op onze website.

Wilt u uw vakantiehuis reserveren?

Bekijk dan voorafgaand aan uw reservering de prijzen (zie hieronder en open het PDF bestand).
Klik vervolgens op ‘DIRECT RESERVEREN’ (zie groene button rechtsboven deze pagina) en vul het reserveringsformulier in.
Is de woning beschikbaar, dan wordt uw aanvraag omgezet in een definitieve boeking en ontvangt u van ons daarover een bevestiging per e-mail.
In het geval dat uw aanvraag niet bevestigd kan worden zullen wij contact met u opnemen.
Mocht u binnen de door ons gestelde antwoordtermijn van 48 uur na datum van de reservering géén reactie van ons hebben ontvangen, neem dan contact op met +31 (0)6 234 430 26 of mail naar info@hunneketravel.nl.

TIP: Onze vakantiehuizen zijn zeer snel volgeboekt. Op tijd reserveren is dan ook ons advies!

 • Terras (niet omheind)

  Terras (niet omheind)

 • Parkeerplaats en woningen

  Parkeerplaats en woningen

 • eetkamer de Wingerd

  eetkamer de Wingerd

 • Keuken de Wingerd

  Keuken de Wingerd

 • 4 persoons slaapkamer

  4 persoons slaapkamer

 • Speeltuintje

  Speeltuintje

 • Overzicht van het terrein achterzijde

  Overzicht van het terrein achterzijde

 • Beekje de Waterval

  Beekje de Waterval

 • Het bosperceel met beekje

  Het bosperceel met beekje

 • Bosperceel winter 2017

  Bosperceel winter 2017

 • Zitje in de tuin

  Zitje in de tuin

 • Wandelomgeving Ulestraten

  Wandelomgeving Ulestraten