+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Boekingsvoorwaarden

Op deze website vindt u een aanbod van vakantie accommodaties welke te reserveren zijn via Hunneke Travel. Als u via ons boekingssysteem van deze website, www.hunneketravel.nl een reservering voor een vakantie maakt, dan gelden de volgende Boekingsvoorwaarden:


1. Dag van aankomst en vertrek

In de hotels en pensions kunt u op elke dag van de week aankomen en vertrekken. Bij een vakantiewoning is de wisseldag op vrijdag tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten wordt bepaald door het desbetreffende bedrijf.(zie uw boekingsbevestiging) Als algemene richtlijn wordt gesteld: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur
Bij een vakantiewoning is midweek- en weekendverhuur mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek- en weekendprijs is aangegeven.
Midweekverblijven duren van maandagmiddag tot vrijdagochtend. Weekenden van vrijdagmiddag tot maandagochtend.

3. Afkoelingsperiode
Wij willen u er op wijzen dat boekingen die u via deze website maakt bindend zijn. De Wet Koop op Afstand, welke consumenten een bedenktijd geeft in het geval van online aankopen, is uitdrukkelijk niet van toepassing op reisovereenkomsten.

4. Boekingskosten
De boekingskosten bedragen € 20,00 per reservering per jaar. Indien er een tweede maal wordt gereserveerd binnen een jaar ná de eerste boeking, dan worden er geen reserveringskosten meer in rekening gebracht.

5. Bijkomende kosten
Alle bijkomende kosten worden aan de accommodatieverstrekker betaald, tenzij anders is aangegeven.

6. Waarborg
De mogelijkheid bestaat dat de accommodatieverstrekker een waarborg vraagt. Deze dient dan betaald te worden aan de accommodatieverstrekker tenzij anders is aangegeven.

7. Bevestiging
De reisovereenkomst komt definitief tot stand op het moment dat Hunneke Travel de schriftelijke bevestiging van uw reservering, tevens factuur, per post of per mail binnen 3 werkdagen aan u heeft verzonden. Werkdagen zijn van, maandag tot en met zaterdag, m.u.v. officiële Feest- en Gedenkdagen in Nederland en België.

8. Betaling
Uiterlijk 5 dagen na ontvangst van de bevestiging (zie punt 7.) dient 50% van de reissom betaald te zijn.
Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis betaald te zijn.
Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan.
Bij reserveringen waarbij de reissom lager is dan € 500,00, dient de gehele reissom uiterlijk 5 dagen na ontvangst van de bevestiging betaald te zijn.

• Door overschrijving op onze bankrekening.
Bank: ING
Bankrekening: NL82INGB0004909751
T.n.v.: Hunneke Travel

• In spoedgevallen door telefonische overboeking naar onze bank.

9. Annulering
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze kosten worden als volgt berekend:

• 30% van de reissom bij annulering tot 42 dagen voor aankomst.
• 60% van de reissom bij annulering tot 28 dagen voor aankomst.
• 100% van de reissom bij annulering binnen 28 dagen voor aankomst of bij niet verschijnen/no show.

Bij sommige Hunneke Travel arrangementen (reserveringen die via onze partners lopen) gelden afwijkende boekingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden. Dit staat dan vermeld bij de omschrijving van het Hunneke Travel arrangement en ontvangt u bij uw boekingsbevestiging.

10. Huisdieren/hond(en)
Voor het meebrengen van een huisdier/hond(en) kan een meerprijs berekend worden. Dit is per accommodatie verschillend. Zie uw boekingsbevestiging.

11. Disclaimer
Hunneke Travel besteedt bij het verzamelen van informatie veel aandacht aan de juistheid en volledigheid ervan. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van Hunneke Travel en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

12. Hulp bij boeken
Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier/contactformulier, neem dan telefonisch contact op met Hunneke Travel: + 31 (0)6-234 430 26