+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Boekingsvoorwaarden

Op deze website vindt u een aanbod van verblijfsaccommodaties welke te reserveren zijn via Hunneke Travel. Als u via ons boekingssysteem van deze website, www.hunneketravel.nl/ een reservering voor een vakantie maakt, dan gelden de volgende Boekingsvoorwaarden:


1. Dag van aankomst en vertrek

In de hotels en pensions kunt u op elke dag van de week aankomen en vertrekken. Bij een vakantiewoning is de wisseldag op vrijdag of maandag of zaterdag, tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten wordt bepaald door de eigenaar/beheerder van uw geboekte verblijfsaccommodatie.(zie uw bevestiging reisovereenkomst en verblijfsticket). Als algemene richtlijn wordt gesteld: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur
Bij een verblijfsaccommodatie is midweek- en weekendverhuur mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek- en weekendprijs is aangegeven in de prijslijst.
Midweekverblijven duren van maandagmiddag tot vrijdagochtend. Weekenden van vrijdagmiddag tot maandagochtend of zondagavond, aangegeven op uw bevestiging reisovereenkomst en verblijfsticket en factuur.

3. Afkoelingsperiode/herroepingsrecht
Wij willen u er op wijzen dat de reisovereenkomst die u via deze website maakt, bindend is en wettelijk definitief. De Wet Koop op Afstand, welke consumenten een bedenktijd geeft in het geval van online aankopen, is uitdrukkelijk niet van toepassing op reisovereenkomsten.

4. Boekingskosten
De boekingskosten bedragen € 20,00 per reservering per jaar. Indien er een tweede maal wordt gereserveerd binnen een jaar ná de laatste boeking, dan worden er geen reserveringskosten meer in rekening gebracht.

5. Bijkomende kosten
Alle bijkomende kosten worden aan de accommodatieverstrekker ter plaatse betaald, tenzij anders is aangegeven op uw factuur, bevestiging reisovereenkomst en verblijfsticket.

6. Waarborg
De mogelijkheid bestaat dat de accommodatieverstrekker een waarborg vraagt. Deze dient dan betaald te worden aan de accommodatieverstrekker, tenzij anders is aangegeven op uw factuur, bevestiging reisovereenkomst en verblijfsticket.

7. Bevestiging
De reisovereenkomst komt definitief tot stand op het moment dat Hunneke Travel de schriftelijke bevestiging van uw reservering, tevens factuur, per mail binnen 3 dagen aan u heeft verzonden.

8. Betaling
Uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van de bevestiging reisovereenkomst en de factuur (zie punt 7.) dient 50% van de reissom betaald te zijn inclusief een eventuele afgesloten verzekering bij Hunneke Travel (annuleringsverzekering, reisverzekering en schadelogies verzekering).
Het restant van de reissom (inclusief een eventueel vooraf te betalen borgsom) dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis betaald te zijn.
Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet binnen 3 werkdagen de gehele reissom in een keer worden voldaan.
Bij reserveringen waarbij de reissom lager is dan € 500,00, dient de gehele reissom uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van de bevestiging betaald te zijn.
Bij een last-minute boeking (7 dagen voor aankomst) wordt de betalingsregeling afzonderlijk aan u toegelicht.

• Betaling geschiedt door overschrijving op onze bankrekening (via Internetbankieren).
Bank: ING
Bankrekening: NL82INGB0004909751
T.n.v.: Hunneke Travel Valkenburg aan de Geul

9. Annulering door de huurder
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze kosten worden als volgt berekend:

• 30% van de reissom bij annulering tot en met 43 dagen voor aankomst.
• 60% van de reissom bij annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst.
• 90% van de reissom bij annulering van 28 dagen tot en met de dag vóór de overeengekomen huurperiode.

Voor latere annulering of bij het niet verschijnen (no show) op de dag van aankomst wordt de volle reissom 100% in rekening gebracht.

Bij sommige vakantieverblijven op de website van Hunneke Travel (bijvoorbeeld reserveringen die via onze partners lopen) gelden afwijkende boekingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden. Dit staat dan vermeld bij de omschrijving van het vakantieverblijf en ontvangt u meer informatie over de betalingscondities bij uw boekingsprocedure.

10. Wijzigingen door de huurder
In geval van een verandering in de reisdatum of de gekozen verblijfsaccommodatie, voor zover dit mogelijk is, berekent Hunneke Travel de annuleringskosten volgens de vergoeding omschreven bij punt 9. Plus € 27,00 administratie kosten.
In geval van een wijziging of annulering, binnen 48 uur na factuurdatum en reisovereenkomst, worden € 45,00 administratiekosten in rekening gebracht.

10. Huisdieren/hond(en)
Voor het meebrengen van een huisdier/hond(en) kan een meerprijs berekend worden. Dit is per verblijfsaccommodatie verschillend en kunt u terug zien bij de prijslijst.

11. Disclaimer
Hunneke Travel besteedt bij het verzamelen van informatie veel aandacht aan de juistheid en volledigheid ervan. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van Hunneke Travel en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

12. Hulp bij boeken
Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het Reserveringsformulier/contactformulier, neem dan telefonisch contact op met Hunneke Travel: + 31 (0)6-234 430 26