+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hunneke Uitlaat, hondenuitlaatservice Valkenburg

Hunneke Uitlaat is een  hondenuitlaatservice op individuele basis.

Mijn uitlaatservice biedt momenteel geen ruimte meer om uw hond(en) uit te laten. Tot nader order kan ik geen nieuwe aanvragen meer accepteren. Mocht er weer ruimte vrijkomen dan leest u dat op deze pagina. 

Een drukke baan, ziekte, of zomaar een dagje weg! Dan schiet Hunneke Uitlaat u zonder probleem te hulp en biedt uw hond de perfecte individuele hondenuitlaatservice waar plezier, beweging, interactie maar ook rust en veiligheid voorop staan! Ook dagopvang is mogelijk in onderling overleg en maximaal 1 hond (of 2 kleine honden).Wie ben ik..?

Ik ben Colette Kroll met een grote passie voor dieren maar in het bijzonder de hond. Mijn ‘grote vriend en trouwste makker’ is mijn kleine ruwharige Jack Russel-terriër, Yasmin. Samen met haar geniet ik dagelijks van de vele wandelingen door de prachtige natuur van mijn woonplaats Valkenburg aan de Geul. Graag neem ik ook uw hond mee uit!

hondenuitlaatservice

Waarom een individuele hondenuitlaatservice?
In een roedel die gezamenlijk wordt uitgelaten bestaat het risico, dat grote en kleine honden door hun raskenmerken, dominantie, socialisatie en niet te vergeten loopsheid verkeerd op elkaar kunnen gaan reageren. Om de veiligheid voor uw hond zo goed mogelijk te garanderen laat ik uw hond individueel uit. Dit gaat uiteraard niet ten koste van het uitlaatplezier dat uw hond bij mij krijgt.

Nieuwsgierig..?
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over Hunneke Uitlaat en haar hondenuitlaatdiensten, dan kom ik graag bij u langs om kennis te maken en natuurlijk met uw hond(en).

De voordelen voor u en uw hond op een rijtje..!

  • Uw hond verdient bij mij alle aandacht en heeft afhankelijk van de afspraak die ik met u maak minimaal een half uur lang wandelplezier in zijn eigen vertrouwde omgeving. Als het even kan probeer ik de autorit naar het uitlaatgebied zo kort mogelijk te houden. Dat kan ik realiseren omdat mijn uitlaatgebied zich bevindt in de omgeving van Valkenburg aan de Geul.
  • Ik begeleid uw hond en laat hem met uw toestemming los lopen waar het verantwoord is en alléén als de hond naar alle basiscommando’s luistert, sociaal is in de omgang naar mens en dier en het vertrouwen tussen uw hond en mij is opgebouwd.
  • Ik breng uw hond terug in zijn eigen vertrouwde omgeving, droog hem af bij nat weer en blijf nog even bij uw hond voor een koekje en een spelletje en vul de voederbak, indien gewenst.
  • Honden die loops zijn, niet gecastreerd of nog pup, worden vaak geweigerd bij een reguliere groeps-hondenuitlaatservice. Bij Hunneke Uitlaat is dat geen probleem maar accepteert géén zogenaamde hoog-risicohonden *.
  • Hunneke Uitlaat is er voor uw hond volgens afspraak op maandag t/m donderdag.  Vrijdag en in de weekenden wordt afzonderlijk bekeken en afhankelijk van beschikbaarheid.
  • Om nog beter en verantwoord met uw hond op stap te gaan heb ik de studie ‘Opleiding tot Erkend Hondenuitlaatservice’ aan de Martin Gaus Academie gevolgd. Rassenkennis, gedragsherkenning en roedelgedrag, EHBO en bedrijfsvoering zijn uitvoerig aan bod gekomen. Ik ben gediplomeerd en zal alles in het werk zetten om uw hond volgens de voorwaarden van deze erkende opleiding mee uit wandelen te nemen.
  • Kleinschalige dagopvang van maximaal 1 hond (of twee kleine honden) is in onderling overleg mogelijk.

Tarieven:
Per individuele uitlaat (op basis van een uur, inclusief het ophalen en veilig terugbrengen van uw hond) € 15,00.
Indien u uw hond voor minimaal 2 x per week door Hunneke Uitlaat laat verzorgen dan is de individuele uitlaat € 12,50 per keer.
2 honden op een adres uitlaten € 10,00 per hond per keer.

Algemene-Voorwaarden-Hunneke-Uitlaat

Regio:
Hunneke Uitlaat verzorgt haar hondenuitlaatservice in de gemeente Valkenburg aan de Geul en Meerssen. Indien u buiten deze regio woont wordt er een toeslag van € 0,25 p/km berekent.

Vragen..?
Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek dan kunt u mij bereiken op de volgende gegevens:

M.: 06-23443026
E.: info@hunneketravel.nl/

KvK: 50316524
Btw: NL157607355