+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hunneke Verzekering

Goed verzekerd met uw hond op reis!  20070510-Logo_Europeesche

Reizen en met vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Stel, u heeft een heerlijke vakantie met uw hond in het vooruitzicht! Maar wat nu als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat nu als u halverwege naar huis moet?

De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekering vangt de kosten van annuleren op. Vóór en tijdens de reis bent u beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte vakantiedagen. Ook bij een Last-Minute boekingen wordt de reis vergoed. Wel een zo geruststellende gedachte, toch? U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Hierbij heeft u de keuze uit twee verzekeringen.

  • Basis Annuleringsverzekering (5.5% van de reissom)
  • All-Risk Annulering (7% van de reissom).

Bij de Basis Annuleringsverzekering kan u een beroep doen op de verzekeringsdekking als een in de voorwaarden genoemde reden (omstandigheid) zich voordoet. U ontvangt dan een vergoeding van de annuleringskosten wanneer u voor aanvang van de reis wilt annuleren. Ook ontvangt u de niet genoten reisdagen terug indien u in het ziekenhuis terecht komt of wegens een geldige reden uw reis moet afbreken en eerder naar huis moet terugkeren.

Bij de All-Risk Annulering kunt u zelf bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert! U mag niet alleen een beroep doen op de standaard annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw hond ernstig ziek is geworden of als u toch die nieuwe baan of belangrijke opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van de annuleringskosten of van de afbrekingsvergoeding. 25% neemt u voor uw eigen rekening.
Er kan géén beroep op de All-Risk Annulering gedaan worden als u geen zin meer heeft in de vakantie, de weersomstandigheden niet goed zijn zoals te veel regen of te weinig zon. Raadpleeg de Alg. voorwaarden voor de uitzonderingen zie art. 2.4.2.

De Huisdierenclausule. 
Met 1% extra premie kunt u ook één huisdier mee verzekeren.
Bij de Huisdierenclausule worden de kosten van annulering vergoed als verzekerden zijn reis onverwacht, binnen 2 weken voor vertrek, moet annuleren ten gevolgen van het overlijden of plotselinge onverwachte ziekte van zijn hond, kat of paard.
Bestaande aandoeningen zijn uitgesloten en verzekerde dient door middel van een verklaring van een dierenarts het overlijden of de plotseling ernstige ziekte aan te kunnen tonen. De Huisdierenclausule raden wij alleen aan als aanvulling op de Basis Annuleringsverzekering.

Klik hier voor de: Annuleringsverzekering – dekking meereizende honden (kat en paard)
Klik hier voor de: Alg. voorwaarden Basis- en All-Risk annuleringsverzekering

Voor meer informatie en het afsluiten van een Kortlopende Annuleringsverzekering, neem contact met ons op.
(Voor een (doorlopende) reis en bagage verzekering dient u zelf te zorgen).