+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Last minute

Villa Durbuy, Bomal-sur-Ourthe

Deze moderne villa is een complete woning met omheinde grote tuin en op splitlevel nivo een heerlijk huis om in te verblijven. Het is een luxe huis met infraroodsauna, houtkachel en 3 slaapkamers. Het is gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen, in de streek rondom Durbuy. Een ideale plek voor uw reisgezelschap en meerdere honden. Boek uw vakantie in dit prachtige huis op tijd want de echte hondenliefhebber laat deze kans niet aan zich voorbij gaan.

SUPER KANS: Wegens annulering vrij gekomen een week van 23 augustus tot 30 augustus 2019! Grijp deze kans en boek nog dit fantastische vakantiehuis voor de zomer!

Bekijk

Boerenhofje, Vijlen

Logeren op een uniek plekje in Vijlen. Deze originele ruime vakwerkvakantiewoning met omheinde tuin/weiland is een van de Top vakantiehuizen van Hunneke Travel én zeer geliefd bij de hondenliefhebber. Het vakantiehuis is gelegen in het dal van het enige bergdorpje van Nederland, Vijlen en omringd door het prachtige Limburgse Heuvelland.
Juist omdat dit vakantiehuis zeer populair is bij de hondenliefhebber raden wij aan op tijd te zijn met het boeken van uw vakantie voor 2020.

Nu nog vrij in 2019: De week van 23 augustus tot 31 augustus;  12 tot 19 oktober;  9 tot 29 november;  21 tot 28 december.
De rest van 2019 zit deze woning helemaal vol.

Bekijk