+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Last minute

Vakantiechalet De Klingelhütte, Durbuy

Vakantiechalet De Klingelhütte is een sfeervol 5 persoons vakantieverblijf. Maar indien uw reisgezelschap uit 8 personen bestaat, dan is het mogelijk om het, 3 meter achter het chalet gelegen, comfortabele gastenverblijf erbij te reserveren. Het chalet is omgeven met een ruime omheinde tuin waar kinderen en honden naar hartenlust kunnen ravotten. Het is gelegen aan de rand van een bosrijk gebied (Les Hazalles). Breng hier een aantal onbezorgde vakantiedagen door en beleef de natuur op haar best.

Boek snel! nog vrij in 2019:
12-18 oktober**; 21-25 oktober; 5-6 november; 13-14 november; 18-24 november; 29 november tot 4 december; 8-12 december.
**
Aktieprijs: € 345,00.

Boek alvast vooruit in 2020!

Bekijk

Koetsiershuis Paarlo, Roerdal

Koetsiershuis Paarlo is landelijk gelegen op een rustig en zeer bijzonder plekje in Midden-Limburg. Het ligt op het landgoed ‘Klein Paarlo’. Vanuit de omheinde tuin heeft u een mooi uitzicht over de weilanden van het landgoed. Het Koetsiershuis beschikt over een houtkachel en drie slaapkamers en overdekt terras. Het is een heerlijk plekje met voldoende privacy, rust en ruimte én met het nodige comfort.

Aktie: de week van 8 november tot 15 november nu met 40% korting.

Bekijk