+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Last minute

Oudhollandse vakantieboerderij, Nederweert

Logeren in een Oudhollandse vrijstaande vakantieboerderij in Nederweert. Een leuk vakantieverblijf in authentieke stijl ingericht met Delfts blauwe accenten, klompen en originele pispotten. Er is een afgesloten (binnen)tuin waar u beschut van de wind kunt zitten en uw hond vrij kan loslopen. De boerderij is gelegen in een landelijke omgeving met uitzicht op landerijen en weilanden. De steden Weert, Roermond liggen vlakbij en tevens het bosrijke grensgebied tussen Nederland en België.

Zoekt u nog een leuk rustig vakantiehuis voor augustus. Nu nog plaats van 17 tot 27 augustus vanaf € 727,00 per week.

Bekijk

Vakantie-appartement Daal, St. Martensvoeren

Dit romantische vakantie-appartement is een waar paradijsje, gelegen tussen de Voerense heuvels en hoogstamboomgaarden. Het vakantie-appartement is gebouwd in vakwerk (van leem, stro en twijgen) en typisch voor deze bijzondere Belgische streek. Het heeft een mooi omheind terras met weids uitzicht en ligt naast de wandelpaden van de Voerstreek. Eenmaal hier de rust gevonden, dan wil je hier niet meer weg..! Het huisje ligt aan verschillende schitterende wandelweggetjes. Je kunt dus vanaf het huisje een mooie wandeling of fietstocht maken! Begeef je door de ongerepte natuur en kom vossen, dassen, wilde zwijnen en reeën tegen. Wil je toch de drukte opzoeken? Maastricht, Aken en Luik liggen op 25 kilometer afstand van het huisje en vlakbij de Nederlandse grens.

Vanaf 14 augustus heeft deze woning nog voldoende beschikbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden voor een verblijf in deze leuke vakantiecottage in Voeren.

Bekijk