+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Last minute

Vakantiechalet De Klingelhütte, Durbuy

Vakantiechalet De Klingelhütte is een sfeervol 5 persoons vakantieverblijf. Maar indien uw reisgezelschap uit 8 personen bestaat, dan is het mogelijk om het, 3 meter achter het chalet gelegen, comfortabele gastenverblijf erbij te reserveren. Het chalet is omgeven met een ruime omheinde tuin waar kinderen en honden naar hartenlust kunnen ravotten. Het is gelegen aan de rand van een bosrijk gebied (Les Hazalles). Breng hier een aantal onbezorgde vakantiedagen door en beleef de natuur op haar best.

Uw voordeel: weekend korting € 20,00 (18 januari en 25 januari 2019).

Bekijk

Vakantieappartement Wellness, Landgraaf

Genieten & Ontspannen staat hier absoluut geschreven met een Hoofdletter. Dit vakantieparadijsje vol met Wellness faciliteiten zult u niet snel vergeten. U heeft de beschikking over onder meer een Turks stoombad, zonnebank, jacuzzi, dompelton en binnen- buitensauna. En.. heel bijzonder voor een wellness locatie, uw honden mogen met u mee en krijgen alle ruimte inclusief een omheinde tuin en gebruik van hondenren. Vakantieappartement Wellness Landgraaf heeft een Zoover Award Winner Gold (2018) gewonnen met een score van 9,7! Dus u zit hier goed! Deze vakantiewoning is zeer populair, dus wilt u reserveren boek dan alvast voor 2019 dan bent u op tijd en zeker van een plaats.

Januari Vroegboekaktie: Periode van 9 tot 13 januari (4 nachten): voor € 525,00 incl. buitenwellness en toeristenbelasting en eindschoonmaakkosten op basis van 2 personen en 1 hond.

 

Bekijk