+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Links & Partners

Hunneke Travel werkt samen met de volgende bedrijven, belangenverenigingen en stichtingen.


Reaal Dier & Zorg
Voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een logisch onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit. Echter, een ongeluk of een ziekte…het komt altijd onverwachts. Door het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat kunt u een hoop (financieel) leed besparen. Op de site van Reaal Dier & Zorg kunt u zelf uw premie berekenen en als u dat wil het ook direct in orde maken. Voor inhoudelijke vragen over de verzekering kunt u het beste direct contact opnemen met Reaal Dier & Zorg op 072-5180 280. Zij helpen u graag verder.

Extra voordeel! Als Hunneke Travel gast bieden wij u een voordeel van € 10,- aan.  Klik daarvoor op de banner Reaal Dier & Zorg op onze Homepage van deze website dan krijgt u een voordeel van € 10,-.

DogUnlimited.nl  Hondengedragstherapie en Coaching door Miriam Beckers (regio Heerlen).
In samenwerking met Miriam organiseert Hunneke Travel ook workshops tijdens uw vakantie met de hond. Vraag naar ons programma. (onder voorbehoud en mits voldoende deelname).

'Links' in de rij..

‘Links’ in de rij..

Wandelgidszuidlimburg.com  Zoekt u wandelroutes rondom uw vakantieplaats, kijk dan eens op Wandelgids Zuid-Limburg. Hier kunt u honderden wandeltochten met verschillende afstanden door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland, de Belgische Voerstreek, land van Herve, Ardennen, Eifel maar ook in Midden-Limburg bekijken en downloaden.

LICG.nl  Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren. Het LICG is speciaal in het leven geroepen om deskundig advies te geven over de aanschaf van huisdieren maar ook de zorg daarna zodat u uw huisdier op een verantwoordelijke wijze kunt houden en hem een fijn en diervriendelijk leven kunt bezorgen. Klik op de bijsluiter voor het verantwoord houden van honden en overige huisdieren.

Natteneuzen.nl  Natte Neuzen is gespecialiseerd in kwaliteits- honden outdoor artikelen voor op vakantie en tijdens trektochten met uw hond en vele bijzondere en handige gebruiksartikelen voor alle hondenrassen.

Stichting het Limburgs Landschap.nl  Wilt u alvast de schoonheid van het Limburgse Landschap bekijken? Stichting het Limburgs Landschap beschermd meer dan 70 natuurgebieden in Limburg. U kunt beschermer worden van het Limburgs Landschap en geef een mooier Limburg door aan de volgende generaties.

Voerstreek.be  De Belgische Voerstreek (provincie Limburg/Vlaanderen) bestaat uit 6 Voerdorpen: Moelingen, ‘s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren,
 Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal die ten zuiden van Limburg geplakt liggen tegen de Belgisch Nederlandse grens. Wilt u zich alvast oriënteren wat deze streek u allemaal te bieden heeft? Informeer u dan bij Toerisme Voerstreek. 

VVV Zuid-Limburg. Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige unieke landschap en de hartelijke, bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege zijn internationale allure, topattracties en cultuur. Er valt heel veel te beleven in Zuid-Limburg. Ontdek zowel de historische als ook de hedendaagse bezienswaardigheden op het vlak van kunst, religie, wellness en ontspanning. Zuid-Limburg heeft het allemaal en helemaal niet zover verwijderd van thuis! Ontdek Zuid-Limburg met Hunneke Travel!