+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Ons Adoptiehondje op afstand, Ignacio.

Zoals bekend steunt Hunneke Travel enkele goede doelen die een hart hebben voor dieren (lees meer>>). 
Animal in Need is een van die organisaties. Ze zijn gevestigd in het uiterste zuiden van Spanje bij de grens met Gibraltar. Deze stichting doet bijzonder goed werk!
Zij reduceren het aantal zwerfhonden door castratie en sterilisatie projecten in gang te zetten. Tevens vangen ze honderden straathonden op die ze met liefde verzorgen, van de basis behoeften voorzien en op zoek gaan naar een nieuw baasje zowel in Spanje als in Nederland. Ze leven hoofdzakelijk van donaties en giften. Een van de mogelijkheden om Animal in Need te helpen, is een ‘hondje op afstand te adopteren’. Je krijgt een officiële vermelding als adoptant op de website van Animal in Need, je krijgt een mooie certificaat met foto van het geadopteerde hondje toegestuurd en ze laten om de zoveel tijd weten hoe het met het hondje gaat. Wij wisselen regelmatig van ons ‘adoptiehondje op afstand’ omdat ze gelukkig een warme mandje hebben gevonden bij een nieuw baasje.

Sinds februari 2017 hebben we Ignacio geadopteerd. Ignacio is een podenco andaluz een reutje, geboren rond 12-12-14 verwachte eindhoogte 45 cm. Ignacio is in het asiel gebracht want hij vertoonde niet genoeg belangstelling voor de jacht. Dit kleine ventje is opzoek naar een beter leven, wie geeft hem die kans? Informatie over Ignacio is te krijgen bij een van de medewerkers van  Animal in Need.

img_ignacio1_500x491img_ignacio3_413x500