+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Ons nieuw adoptiehondje op afstand Piloto

Zoals misschien al bekend, steunt Hunneke Travel enkele goede doelen die een hart hebben voor dieren (lees meer>>). 
Een deel van de door u betaalde Reserveringskosten bij een boeking, gaat onder meer naar Animal in Need. Ze zijn gevestigd in het uiterste zuiden van Spanje bij de grens met Gibraltar. Deze stichting doet bijzonder goed werk!
Zij reduceren het aantal zwerfhonden door castratie en sterilisatie projecten in gang te zetten. Tevens vangen ze honderden straathonden op die ze met liefde verzorgen, van de basis behoeften voorzien en op zoek gaan naar een nieuw baasje zowel in Spanje als in Nederland en Duitsland. De stichting Animal in Need leeft hoofdzakelijk van donaties en giften. Een van de mogelijkheden om Animal in Need ook te helpen, is een ‘hondje op afstand te adopteren’. Je krijgt een officiële vermelding als adoptant op de website van Animal in Need, je krijgt een mooie certificaat met foto van het geadopteerde hondje toegestuurd en ze laten om de zoveel tijd weten hoe het met het hondje gaat.

 

Wij wisselen regelmatig van ons ‘adoptiehondje op afstand’ omdat ze gelukkig een warme mandje hebben gekregen bij een nieuw baasje.

Sinds maart 2018 hebben we Piloto geadopteerd. Piloto is een Podenco Maneto reutje, geboren rond 23 februari 2016. Zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 35 cm zijn. Piloto is een echt zwerfhondje en gevonden met een vriendje op straat. Het asiel heeft hen liefdevol opgevangen. Als er een vrijwilligster van de stichting bij Piloto komt is hij nog wel wat angstig. Hij heeft veel steun aan zijn maatjes die in de kennel zitten. Voor meer informatie over Piloto kunt u contact opnemen met de medewerkers van Animal in Need.