+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Over ons

Colette Kroll met bedrijfssnuffelaar Yentl

Hunneke Travel vakantie voor hond & baas heeft een ruime keuze uit hondvriendelijke vakantiehuizen, vakantieappartementen, gites en chalets waar de hond net zo welkom is als het baasje. De locaties zijn rustig en vlakbij uitgestrekte wandel- en natuurgebieden in (Zuid)-Limburg, Belgische Voerstreek, Belgische Ardennen, Duitse Eifel en Noord-Frankrijk.

De meeste hondvriendelijke vakantiehuizen beschikken over een (deels) omheinde tuin, terras of weiland. Bij Hunneke Travel houden we van honden en wij vinden dan ook dat de logeertoeslag van een of meerdere honden beperkt moet blijven en in de meeste gevallen logeert de hond bij Hunneke Travel zelfs gratis! Hunneke Travel controleert de vakantiehuizen met regelmaat op kwaliteit maar met name op hondvriendelijkheid.

Speciale wensen:
Heeft u speciale wensen waarmee wij rekening moeten houden zoals; de hond kan of mag geen trappen lopen, uw hond is nog jong en vol temperament en u maakt zich terecht zorgen of de vakantieburen geen hinder ervaren van uw onstuimige viervoeter, of uw hond kan heel hoog springen dus de omheining mag niet te laag zijn. Dan meten wij voor u de exacte hoogte van de omheining en tellen de trappen voor u na! En wij geven u altijd het beste advies welke vakantiehuizen bijzonder huisdiervriendelijk zijn en dus speciaal op het karakter van uw hond kunnen worden gereserveerd
Dát is nu juist wat Hunneke Travel zo bijzonder maakt en onze gasten waarderen!

Betekenis van “HUNNEKE”:
“Hunneke”, is een troetelwoordje voor ‘hondje’in het Limburgse/Maastrichtse dialect. Uw viervoeter wordt dan ook ‘vertroetelt’ door samen met het baasje een heerlijke vakantie te beleven in Zuid-Limburg en omstreken!

Colette Kroll:
De eigenaresse van Hunneke Travel is Colette Kroll. Haar eerste hond, Yentl, een ‘eigenwijze’ ruwharige Jack Russel Terrier is de mascotte van deze reiswebsite en de initiator geweest van het ontstaan van Hunneke Travel. Yentl, de voormalig bedrijfssnuffelaar, is helaas 13 mei 2018 overleden. Maar hij heeft in de afgelopen jaren de meeste vakantiehuizen besnuffeld en ‘hondvriendelijk goed gekeurd’. We missen hem enorm!

LEES MEER over het ontstaan en de groei van Hunneke Travel in het artikel uit het toonaangevende Magazine Onze Hond.

Onze Hond

 

Hunneke Travel is aangesloten (februari 2018) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.