+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Over ons

Colette Kroll met bedrijfssnuffelaar Yentl (overleden 13 mei 2018)

Hunneke Travel vakantie voor hond & baas is gevestigd in Zuid-Limburg, een beetje buitenland in Nederland! Het unieke Zuid-Limburgse heuvelland, met 5 sterren bekroond, is gelegen in het uiterste zuiden van Nederland. Het staat bekend om zijn holle landwegen, vakwerkhuisjes, wegkruisen en kapelletjes, wijngaarden, vergezichten en authentieke dorpjes die verscholen liggen tussen de weides en hoogstamboomgaarden. Een prachtig gebied om samen met de trouwe viervoeter te gaan ontdekken.

Hunneke Travel vakantie voor hond & baas is opgericht in 2010 door Colette Kroll. Uit eigen ervaring weet Colette dat het niet altijd even gemakkelijk is om met je hond(en) een geschikt vakantieverblijf te vinden. Dat moet anders, dacht zij en dit is de basis geworden van haar website vol met hondvriendelijke vakantieverblijven waar u nú van kunt gaan genieten! Colette kent Zuid-Limburg en omstreken op haar duimpje en kan u dan ook van de nodige toeristische informatie voorzien en juist daar waar u óók met uw hond terecht kan. De meeste accommodaties hebben een (deels) omheinde tuin, weiland of terras. De logeertoeslag voor een verblijf met een hond, proberen we zo beperkt mogelijk te houden en in sommige gevallen logeert de hond(en) bij Hunneke Travel zelfs gratis! 

Hunneke Travel controleert de vakantiehuizen met regelmaat op kwaliteit maar met name op hondvriendelijkheid. Heeft u speciale wensen waarmee wij rekening moeten houden zoals; de hond kan of mag geen trappen lopen, uw hond is nog jong en vol temperament en u maakt zich terecht zorgen of de vakantieburen geen hinder ervaren van uw onstuimige viervoeter, of uw hond kan heel hoog springen dus de omheining mag niet te laag zijn….. Dan meten wij voor u de exacte hoogte van de omheining en tellen de trappen voor u na! En wij geven u altijd het beste advies welke vakantiehuizen bijzonder huisdiervriendelijk zijn en dus speciaal op het karakter van uw hond kunnen worden gereserveerd
Dát is nu juist wat Hunneke Travel zo bijzonder maakt en onze gasten waarderen!

U zult zich misschien afvragen wat is nu toch de betekenis van ‘Hunneke’? ‘Hunneke’ is een troetelwoord voor “hondje” in het Maastrichts (Limburgs) dialectMaar of u nu een kleine of een grote viervoeter bezit, een bastaard of een rashond, alle honden zijn welkom en staan bij Hunneke Travel in het middelpunt!

De eerste hond van Colette, Yentl, was een ‘eigenwijze’ ruwharige Jack Russel Terrier en is de mascotte van deze reiswebsite en de initiator geweest van het ontstaan van Hunneke Travel. U zult Yentl regelmatig terug zien op foto’s van de vakantiehuizen. Yentl, onze lieve kantoorhond en voormalig bedrijfssnuffelaar, is helaas 13 mei 2018 overleden.
Maar hij heeft in de afgelopen jaren de meeste vakantiehuizen besnuffeld en ‘hondvriendelijk goed gekeurd’! We missen hem enorm!!

Hunneke Travel is aangesloten (februari 2018) bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.