+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2019!

Vakantiehuisje Koestal, Eifel

Daar waar vroeger de koeien op stal stonden, is nu een geriefelijk vakantiehuisje voor 2 personen gerealiseerd. Er is voldoende ruimte en een terrasje op het zuiden. Rondom is tuin met een mooi (gezamenlijk) terras en een afgesloten hondenwei met speeltoestellen voor de hond. Binnen kunt u gezellig zitten rondom de houtkachel en genieten van alle comfort én vloerverwarming. Het vakantiehuisje is onderdeel van een Eifelse boerderij uit 1928 waar momenteel ook nog 3 B&B kamers in zijn gesitueerd. Dus mocht uw gezelschap uit meer dan 2 personen bestaan dan zijn er nog slaapmogelijkheden in de B&B. De omgeving nodigt uit voor lange wandelingen met de hond in het prachtige natuurgebied, het Unesco Natuur en Geopark Vulkaaneifel. Vakantiehuisje Koestal is een van de Toppers bij Hunneke Travel!

Top Accommodatie van Hunneke Travel: leuke kleine knusse vakantiewoning midden in de Duitse Eifel

Bekijk

Herberg de Smidse, Epen

Herberg de Smidse is een bergschoen- en rugzak vriendelijk verblijf gelegen in Epen. U verblijft hier op een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg en is van oudsher een ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking waar je goed kunt vertoeven, goed eten en genieten van een heerlijk stukje Limburgse vlaai! De Herberg heeft enkele eenvoudige maar zeer nette kamers ter beschikking inclusief een goed stevig ontbijt. Hier is zeker nog de typisch Limburgse Gastvrijheid met een grote G-geschreven! Dus een ideale plek om met uw honden te overnachten en het Heuvelland te gaan ontdekken voor een leuk prijsje!

Ontdek ook onze voordelige 3 en 5 daagse Hunneke Wandel arrangementen (zie prijslijst).

Bekijk

Vakantiewoning Elzet, Mechelen

Vakantiewoning Elzet is landelijk gelegen op een rustig en bijzonder plekje in Mechelen. Deze prachtige karakteristieke vakantiewoning die is opgetrokken in oud-Limburgse vakwerkstijl is geschikt voor zowel 2 personen als voor 4 tot 8 personen. Vanuit dit pand heeft u een uniek uitzicht over de weilanden en heuvels. De woning beschikt over een tuin/terras en open haard. En in de tuin staat een Hottub houtgestookt. Kortom een buitengewoon genot om hier te verblijven.

Bekijk