+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel eens rond op onze website voor een bijzonder vakantiehuis of zomaar om vakantie ideeën op te doen wanneer het weer kan!

Vakantiehuisjes Bommerig, Mechelen

Leuke vakantiehuisjes voor een aardig prijsje. Dat zijn de vakantiewoningen Bommerig, gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid Limburg in Mechelen. Gastvrijheid en gezelligheid staan hier voorop. Ga lekker ontspannen, genieten van mooie wandelingen en adembenemende uitzichten over het met 5 sterren bekroonde Geuldal. In de oude vakwerkboerderij Bommerig zijn 4 vakantiehuisjes gevestigd geschikt voor maximaal 2 personen.

Bekijk

Vakantieappartementen Krijtland, Epen

Een mooiere ligging kan eigenlijk niet! Appartementen Krijtland gelegen op een heuvel bij Epen is uniek en biedt u niet alleen zijn schitterende ligging maar ook comfort die u van een vakantieappartement mag verwachten. Elk appartement heeft een privé terras, twee slaapkamers, badkamer, open keuken en woonkamer. En bovenal een fantastisch uitzicht over het Heuvelland! En met uw hond loopt u zo de wandelpaden op! Boek deze fantastische huisdiervriendelijke appartementen en daar zult u geen spijt van krijgen.

Bekijk