+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2019!

Vakantiechalet De Klingelhütte, Durbuy

Vakantiechalet De Klingelhütte is een sfeervol 5 persoons vakantieverblijf. Maar indien uw reisgezelschap uit 8 personen bestaat, dan is het mogelijk om het, 3 meter achter het chalet gelegen, comfortabele gastenverblijf erbij te reserveren. Het chalet is omgeven met een ruime omheinde tuin waar kinderen en honden naar hartenlust kunnen ravotten. Het is gelegen aan de rand van een bosrijk gebied (Les Hazalles). Breng hier een aantal onbezorgde vakantiedagen door en beleef de natuur op haar best.

Boek alvast vooruit voor 2020! Deze woning is zeer snel volgeboekt.

SUPER LAST-MINUTE:
Geniet van de Kerstmarkt in Durbuy. Wegens annulering vrijgekomen: 8-12 december! Vanaf € 280,00

Bekijk

Cottage Gimnée, regio Namen

Ontdek de Belgische Maasvallei met deze charmante gîte gelegen in een klein Ardeens dorp in het zuiden van de Ardennen vlakbij de Franse grens. Zodra u deze sfeervolle vakantiewoning binnen bent, voelt u zich meteen thuis dankzij de bijzondere zorg die de eigenaar aan de inrichting van deze voormalige boerderij heeft besteed. U bent hier meteen op vakantie!. Een vrij uitzicht vanuit het vakantiehuis op de weilanden en het landschap. De tuin is omheind, dus ideaal voor de gasten die hun hond(en) willen meenemen.

December-Tip:
deze vakantiewoning is nog vrij met Kerst van 20-27 december 2019. Ben er dus op tijd bij om deze hondvriendelijke vakantiewoning te boeken!

Bekijk

Vakantie-appartement Daal, St. Martensvoeren

Dit romantische vakantie-appartement is een waar paradijsje, gelegen tussen de Voerense heuvels en hoogstamboomgaarden. Het vakantie-appartement is gebouwd in vakwerk (van leem, stro en twijgen) en typisch voor deze bijzondere Belgische streek. Het heeft een mooi omheind terras met weids uitzicht en ligt naast de wandelpaden van de Voerstreek. Eenmaal hier de rust gevonden, dan wil je hier niet meer weg..! Het huisje ligt aan een schitterend wandelweggetje. Begeef je door de ongerepte natuur en kom vossen, dassen, wilde zwijnen en reeën tegen. Wil je toch de drukte opzoeken? Maastricht, Aken en Luik liggen op 25 kilometer afstand van het huisje en vlakbij de Nederlandse grens.

TIP VOOR KERST EN OUD&NIEUW: nu nog beschikbaar voor een week met Kerst en een week met Oud&Nieuw. (20 dec. tot 27 dec. of van 27 dec. tot 3 jan. 2020). Grijp uw kans en logeer tijdens de gezelligste tijd van het jaar in een vuurwerk luwe en stille omgeving!

Bekijk

Vakantiehuisje ‘t Paradijsje, St. Martensvoeren

“Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt daar aan mijn huisje?” Dit romantische vakantiehuisje is een paradijsje, gelegen tussen de Voerense heuvels en hoogstamboomgaarden. Het huisje is gebouwd in vakwerk (van leem, stro en twijgen) en typisch voor deze streek. U logeert hier als een ‘God’ in de Voerstreek. Eenmaal hier de rust gevonden, dan wilt u niet meer weg! Het huisje ligt aan verschillende schitterende wandelweggetjes. Je kunt dus vanaf het huisje een mooie wandeling of fietstocht maken! Begeef je door de ongerepte natuur en kom vossen, dassen, wilde zwijnen en reeën tegen. Wil je toch de drukte opzoeken? Maastricht, Aken en Luik liggen op 25 kilometer afstand van het huisje en vlakbij de Nederlandse grens.

TIP VOOR met KERST: nu nog beschikbaar voor een week met Kerst. (20 dec. tot 27 dec.) Grijp uw kans en logeer tijdens de gezelligste tijd van het jaar in een stille omgeving!

Bekijk