+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2019!

Cabane Le Petit Tambourin, Rumigny

Logeren (op doorreis) in een vrijstaande trekkershut! Deze eenvoudige, maar smaakvol in brocante stijl en comfortabel ingerichte houten cabane heeft alles wat u nodig heeft voor een verblijf in La Douce France. Gelegen op een mooi glooiend terrein waar ook een chambres d’hotes is gevestigd en een natuur-mini-camping. Heeft u niet veel noten op uw zang als u met vakantie gaat en houdt u van eenvoud en dicht bij de natuur?..dan is dit een unieke verblijfsmogelijkheid samen met uw hondjes want die genieten hier alle vrijheid op het grote omheinde kampeerterrein. Een ideale plek voor de ware hondenliefhebber!

Absolute Topper, helemaal te gek een van Hunneke Travel’s meest geliefde lokatie! Hondenliefhebber opgelet, hier moet u zijn in de zomer van 2019!

Bekijk

Chambres d’hôtes Le Tambourin, Rumigny

Deze sfeervolle Chambres d’Hôtes in Rumigny (Franse Ardennen) met 3 gezellig ingerichte kamers met eigen sanitair is een heerlijke plek om te verblijven. De Nederlandse eigenaren hebben met véél zorg de kamers ingericht en zijn gek op honden, dus ook uw hond is hier uitermate welkom. En indien u wenst kunt u ook gebruik maken van de Table d’Hôtes (= Half Pension). Het is een kleinschalig en betaalbaar informeel verblijf in ‘La douce France’! Ook een ideaal verblijf voor een of twee nachten tijdens uw doorreis in de vakantieperiode naar Zuid-Frankrijk of Zuid-Europa of voor een korte break samen met uw honden.

Hunneke Travel Top accommodatie! Super hondvriendelijk vakantieverblijf!

Bekijk

Chateau de Moulin le Comte, Lille

Even er helemaal tussenuit? Op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht ligt dit rustig gelegen Chateau. Gloednieuw en prachtig ingericht. Het is gelegen in de nabijheid van Lille, ook wel genoemd ‘Parijs van het Noorden’. U wordt hier hartelijk ontvangen door een Vlaams Belgische gastheer en kunt in de avond aanschuiven voor een heerlijk 5-gangendiner, of verblijven op basis van logies en ontbijt. Het Chateau herbergt 5 luxe gastenkamers met eigen sanitair en uw hond is van harte welkom en kan genieten van een grote kasteeltuin (omheind).

Tip: leuk hondvriendelijk overnachtingsadres op weg naar het Zuiden tijdens de zomervakantie!

Bekijk

Vakantiewoning Halte St. Gerlach, Valkenburg aan de Geul

U kent het kinderliedje vast wel… ‘op een klein stationnetje, ‘s morgens in de vroegte. Stonden zeven wagentjes. Netjes op een rij. En het machinistje. Draaide aan het wieletje. Hakke hakke puf ..weg was de trein‘.
Op het perron van het stationnetje Houthem – St. Gerlach komt dit wijsje helemaal tot zijn recht. Hier staat een recent gerenoveerd oud stationsgebouw uit 1903 waar in 2014 een prachtige vakantiewoning in is gerealiseerd en indertijd geopend door mr. Pieter van Vollenhoven. Bent u helemaal gek van treinen dan is dit dé vakantiewoning voor u. Maar óók als u een keer op een bijzonder plekje wilt logeren is dit een echte aanrader!

Tip: Unieke overnachtingslocatie!. Hiervan is er maar één in héél Nederland! en u bent er welkom met uw honden. Wat houdt u tegen..?

Bekijk