+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2019!

Gîtes Les Gicons, Auvergne

Een vakantie in de Gîtes Les Gicons is een waar vakantieparadijs voor de hondenliefhebber!. Uw hond wordt hier heel vrolijk want er is een omheind speelterrein, een snuffelterrein en zwemwater- en uitgestrekte wandelmogelijkheden. Voor het baasje en de hond(en) staan 5 verschillende royale vakantieappartementen tot de beschikking die zeer praktisch en comfortabel zijn ingericht, speciaal voor hondengasten. Iedere gîte heeft een omheind terras en/of tuin en de honden mogen vrij rondwandelen op het terrein. Ook voor gasten die moeilijk ter been zijn, zijn er aangepaste gites beschikbaar. En voor alleengaanden met hond is er een speciale korting. Kortom wacht niet te lang en boek deze hondvriendelijke Gîte in de Franse Auvergne.

SUPER INTRODUCTIE KORTING:
40% op de huurprijs van de 2 persoons Gîte. (excl. bijkomende kosten). Voor een week verblijf gedurende de periode van 27 juli tot 9 augustus. Nu nog vrij!

Bekijk

Bos-chalet Moby, Barvaux sur Ourthe

Het geliefde Boschalet Moby is een heerlijk vakantieverblijf. Het ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over een grote omheinde bostuin. Vanaf de vroege ochtend staat de zon op het knusse terras te schijnen en kun je verkoeling zoeken in de bostuin. Het chalet is compact en geschikt voor maximaal 4 personen. Eventueel 6 personen is mogelijk maar gaat dan ten koste van de leefruimte in het chalet.

Last-Minute nog voor een leuk prijsje een midweekje weg!:
maandag 1 juli tot vrijdag 5 juli van € 280,00  voor € 240,00.
Bovenstaande prijs is excl. bijkomende kosten. Zie prijslijst.
(De rest van het zomerseizoen zit deze woning al helemaal vol)!

Bekijk

Vakantieappartement English Cottage, Klimmen

Vakantieappartement English Cottage is een lux, comfortabel en sfeervol gastenverblijf, ingericht in Engelse landstijl (65m2). Het is gesitueerd op het privé domein van een mooi Herenhuis. De English cottage is landelijk gelegen in Zuid-Limburg en is met name geschikt voor de rustzoeker die luxe waardeert. Het is dan ook niet voor niets dat het TV programma RTL4 Weekendtrip (afl.2 2014) deze Cottage heeft gewaardeerd als een heel leuk vakantie adresje in Zuid-Limburg! U slaapt er in heerlijke bedden en er heerst rust en privacy en u bent altijd de enige gast.

VOORDELIGE ZOMERAKTIE 2019
Nog beschikbaar de periode van 5-12 augustus en van 16-18 augustus
Per week van € 695,00 voor € 650,00
Per weekend van € 335,00 voor €300,00
Per midweek van € 460,00 voor € 415,00
Gedurende deze periode logeren de hondjes gratis (max. 2).
(bovengenoemde prijs is excl. bijkomende kosten, zie prijslijst).

Bekijk

Vakantiewoning De Hussebeek, Geulle

Deze eenvoudige maar leuke vakantiewoning voor twee personen in het dorpje Geulle, is gunstig gelegen ten opzichte van de Euregio driehoek, Aken, Luik en Maastricht. De vakantiewoning grenst aan het Bunderbos waar voldoende wandelmogelijkheden zijn om samen met uw hond erop uit te gaan. En als gast mag u gebruik maken van een grote omheinde bostuin en genieten van de boomgaard en een kabbelend beekje. De Hussebeek is een prettig verblijf voor de vakantieganger die rust en gemak op prijs stellen zonder al te veel luxe.

Aanbevolen door Hunneke Travel. Top lokatie met goede prijs-kwaliteit verhouding

Bekijk

Vakantiechalet De Klingelhütte, Durbuy

Vakantiechalet De Klingelhütte is een sfeervol 5 persoons vakantieverblijf. Maar indien uw reisgezelschap uit 8 personen bestaat, dan is het mogelijk om het, 3 meter achter het chalet gelegen, comfortabele gastenverblijf erbij te reserveren. Het chalet is omgeven met een ruime omheinde tuin waar kinderen en honden naar hartenlust kunnen ravotten. Het is gelegen aan de rand van een bosrijk gebied (Les Hazalles). Breng hier een aantal onbezorgde vakantiedagen door en beleef de natuur op haar best.

Boek snel! nog vrij in 2019:
12-18 oktober; 21-25 oktober; 5-6 november; 13-14 november; 18-24 november; 29 november tot 4 december; 8-12 december.

Boek alvast vooruit in 2020!

Bekijk

Vakantieappartement Wellness, Landgraaf

Genieten & Ontspannen staat hier absoluut geschreven met een Hoofdletter. Dit vakantieparadijsje vol met Wellness faciliteiten zult u niet snel vergeten. U heeft de beschikking over onder meer een Turks stoombad, zonnebank, jacuzzi, dompelton en binnen- buitensauna. En.. heel bijzonder voor een wellness locatie, uw honden mogen met u mee en krijgen alle ruimte inclusief een omheinde tuin en gebruik van hondenren. Vakantieappartement Wellness Landgraaf heeft een Zoover Award Winner Gold (2018) gewonnen met een score van 9,7! Dus u zit hier goed! Deze vakantiewoning is zeer populair onder onze hondengasten, dus wilt u reserveren boek dan alvast voor 2019/2020 dan bent u op tijd en zeker van een plek.

Zie voor beschikbaarheid de rest van het jaar bij ‘Beschikbaarheid en Prijs’.
Aanbieding verblijf van 30 september tot 4 oktober (midweek) van € 550,00 voor € 450,00 (excl. overige kosten). Boek snel deze leuke aanbieding. Weg = Weg.

Bekijk