+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2018!

Cabane Le Petit Tambourin, Rumigny

Logeren (op doorreis) in een vrijstaande trekkershut! Deze eenvoudige, maar smaakvol en comfortabel ingerichte cabane heeft alles wat u nodig heeft voor een verblijf in La Douce France. Gelegen op een mooi glooiend terrein waar ook een chambres d’hotes is gevestigd en een natuur-mini-camping. Heeft u niet veel noten op uw zang als u met vakantie gaat en houdt u van eenvoud en dicht bij de natuur?..dan is dit een unieke verblijfsmogelijkheid samen met uw hondjes!

Bekijk

Bos-chalet Katte, Durbuy

Gelegen in de natuur, omringd door fluitende vogels en eekhoorntjes die komen buurten bij u op het terras, geniet u in Bos-chalet Katte, van een heerlijk buitenverblijf. Uw hond is uiteraard ook welkom en kan zich uitleven in de grote omheinde tuin met goed onderhouden bosperceel. Het chalet ligt vrijstaand midden in het bos met slechts een buur op afstand.

Bekijk

Boerenhofje, Vijlen

Logeren op een uniek plekje in Vijlen. Deze originele ruime vakwerkvakantiewoning met omheinde tuin/weiland is een van de Top vakantiehuizen van Hunneke Travel. En geliefd bij de hondenliefhebber. Het vakantiehuis is gelegen in het dal van het enige bergdorpje van Nederland, Vijlen en omringd door het prachtige Limburgse Heuvelland.
Juist omdat dit vakantiehuis zeer populair is bij de hondenliefhebber raden wij aan op tijd te zijn met het boeken van uw vakantie voor 2019.
In 2018 is deze woning vrijwel volgeboekt, maar de week van 28 september – 5 oktober is nog beschikbaar. En van 8 – 27 december.

Bekijk