+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel eens rond op onze website voor een bijzonder vakantiehuis of zomaar om vakantie ideeën op te doen wanneer het weer kan!

Vakantiechalet des Charmes, Barvaux-sur-Ourthe

Dit charmante vakantiechalet ligt op u te wachten! Het is geschikt voor 2-6 personen en beschikt over 3 slaapkamers. Met een ruim overdekt terras is het ook buiten genieten als de weergoden even niet mee zitten. De grote bosrijke tuin is mooi omheind zodat honden en kinderen vrij kunnen spelen. Kortom een heerlijk plekje in de natuur!

Bekijk

Bungalow’s Simpelveld, Simpelveld

In het ‘Stoomstadje Simpelveld’ vind u omringd door groen, ruimte en rust, dit eenvoudige maar keurig ingerichte Bungalowpark van 10 ha. groot. U kunt een keuze maken uit 4 bungalow typen met een capaciteit van 2 tot 6 personen en waar maximaal 3 honden welkom zijn. Een zeer hondvriendelijk vakantiepark dichtbij de Duits-Nederlanse grens maakt een vakantie samen met uw huisdier hier compleet.

Tip: En wist u dat dit park tijdens oud & nieuw vuurwerkvrij is? Dus boek op tijd uw bungalow voor de feestdagen.

Bekijk

Vakantieappartementen Valkenburg, Valkenburg aan de geul

In de Limburgse Heuvels, aan de bosrand en net buiten het drukke centrum van Valkenburg aan de Geul, liggen deze appartementen in een voormalige boerderij, met een café-restaurant. De appartementen hebben een mooi uitzicht en beschikken over een balkon of terras. De wandelpaden en het natuurgebied Ingendael liggen op loopafstand dus ideaal als u met de hond erop uit wilt trekken. En in de warmere maanden kunt u vlakbij uw hond lekker laten spetteren aan de Geuloevers. Een fijne plek waar hondengasten van Hunneke Travel graag vertoeven.

Bekijk