+31(0)6-234 430 26 info@hunneketravel.nl

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Limburg en omstreken

Snuffeltip

Snuffel hier eens rond voor leuke aanbiedingen, bijzondere vakantiehuizen of zomaar om vakantie ideeën op te doen voor 2019!

Gîtes Les Gicons, Auvergne

Een vakantie in de Gîtes Les Gicons is een waar vakantieparadijs voor de hondenliefhebber!. Uw hond wordt hier heel vrolijk want er is een omheind speelterrein, een snuffelterrein en zwemwater- en uitgestrekte wandelmogelijkheden. Voor het baasje en de hond(en) staan 5 verschillende royale vakantieappartementen tot de beschikking die zeer praktisch en comfortabel zijn ingericht, speciaal voor hondengasten. Iedere gîte heeft een omheind terras en/of tuin en de honden mogen vrij rondwandelen op het terrein. Ook voor gasten die moeilijk ter been zijn, zijn er aangepaste gites beschikbaar. En voor alleengaanden met hond is er een speciale korting. Kortom wacht niet te lang en boek deze hondvriendelijke Gîte in de Franse Auvergne.

SUPER INTRODUCTIE KORTING:
40% op de huurprijs van de 2 persoons Gîte. (excl. bijkomende kosten). Voor een week verblijf gedurende de periode van 27 juli tot 9 augustus. Nu nog vrij!

Bekijk

Villa Durbuy, Bomal-sur-Ourthe

Deze moderne villa is een complete woning met omheinde grote tuin en op splitlevel nivo een heerlijk huis om in te verblijven. Het is een luxe huis met infraroodsauna, houtkachel en 3 slaapkamers. Het is gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen, in de streek rondom Durbuy. Een ideale plek voor uw reisgezelschap en meerdere honden. Boek uw vakantie in dit prachtige huis op tijd want de echte hondenliefhebber laat deze kans niet aan zich voorbij gaan.

SUPER KANS: Wegens annulering vrij gekomen een week van 23 augustus tot 30 augustus 2019! Grijp deze kans en boek nog dit fantastische vakantiehuis voor de zomer!

Bekijk